Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 26 Ağustos 2024 #1 Türkçe şekilde konuştuğum sesimi İngilizce diline çevirecek bir yapay zeka arıyorum. Başka dilleri desteklerse de çok iyi olur. Örnek olarak mesela ben Merhaba diye video çektim yapay zeka Hello veya Hi diye çevirecek. Bir video gördüm dudak hareketlerine kadar çeviriyor.
Türkçe şekilde konuştuğum sesimi İngilizce diline çevirecek bir yapay zeka arıyorum. Başka dilleri desteklerse de çok iyi olur. Örnek olarak mesela ben Merhaba diye video çektim yapay zeka Hello veya Hi diye çevirecek. Bir video gördüm dudak hareketlerine kadar çeviriyor.
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 26 Ağustos 2024 #2 Umutlu dedi: Türkçe şekilde konuştuğum sesimi İngilizce diline çevirecek bir yapay zeka arıyorum. Başka dilleri desteklerse de çok iyi olur. Örnek olarak mesela ben Merhaba diye video çektim yapay zeka Hello veya Hi diye çevirecek. Bir video gördüm dudak hareketlerine kadar çeviriyor. Genişletmek için tıkla... DeepL Translate + Speech AI
Umutlu dedi: Türkçe şekilde konuştuğum sesimi İngilizce diline çevirecek bir yapay zeka arıyorum. Başka dilleri desteklerse de çok iyi olur. Örnek olarak mesela ben Merhaba diye video çektim yapay zeka Hello veya Hi diye çevirecek. Bir video gördüm dudak hareketlerine kadar çeviriyor. Genişletmek için tıkla... DeepL Translate + Speech AI
KS KS Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 26 Ağustos 2024 #3 @TheDon Kullanımını öğrenebileceğim bir rehber var mı?
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 26 Ağustos 2024 #4 Umutlu dedi: @TheDon Kullanımını öğrenebileceğim bir rehber var mı? Genişletmek için tıkla... https://support.deepl.com/hc/en-us/articles/10422503124636-Speech-to-text-on-the-web-translator
Umutlu dedi: @TheDon Kullanımını öğrenebileceğim bir rehber var mı? Genişletmek için tıkla... https://support.deepl.com/hc/en-us/articles/10422503124636-Speech-to-text-on-the-web-translator