HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 21 Temmuz 2024 #11 Hasan Yılmaz dedi: Hocam bu önerdiklerinizden hangisini almalıyım? @HDDKullanıyorum Arduino Uno R3 için Başlangıç Kiti - Uno R3 Breadboard ve tutucu Step Motor / Servo /1602 LCD / bağlantı teli / UNO R3 - AliExpress 502 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com RFID Öğrenme Paketi Kiti LCD 1602 Yükseltilmiş Gelişmiş Sürüm Başlangıç Kiti Arduino UNO R3 Açık Kaynak Programlanabilir Robot DIY Kiti - AliExpress 26 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... İki set de güzel ama bu set seçilebilir. Arduino için baÅlangıç kiti Uno r3-uno R3 Breadboard ve tutucu adım Motor / Servo /1602 LCD / jumper tel/Uno R3 - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Hasan Yılmaz dedi: Hocam bu önerdiklerinizden hangisini almalıyım? @HDDKullanıyorum Arduino Uno R3 için Başlangıç Kiti - Uno R3 Breadboard ve tutucu Step Motor / Servo /1602 LCD / bağlantı teli / UNO R3 - AliExpress 502 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com RFID Öğrenme Paketi Kiti LCD 1602 Yükseltilmiş Gelişmiş Sürüm Başlangıç Kiti Arduino UNO R3 Açık Kaynak Programlanabilir Robot DIY Kiti - AliExpress 26 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... İki set de güzel ama bu set seçilebilir. Arduino için baÅlangıç kiti Uno r3-uno R3 Breadboard ve tutucu adım Motor / Servo /1602 LCD / jumper tel/Uno R3 - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com