Setup nasıl geliştirilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXXTentacion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 103
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

XXXTentacion 14

Becerikli
Makaleler
1

Setup'ım şu anda böyle; laptopu monitöre bağladım. Başka şehre üniversiteye giderim diye laptop aldım 2 sene önce ama kendi şehrimde okuyorum, çok gerek kalmadı.

Neyse ki performansından memnunum; rekabetçi oyunlar oynuyorum sadece. Kısaca özelliklerinden bahsetmem gerekirse şöyle:

Laptop: ASUS TUF A15 FA507NU RTX 4050 16 GB DDR5 AMD Ryzen 5 7535HS 1 TB M.2 SSD.

Monitör: ASUS TUF Gaming VG279Q3A 27" 1080p 180 Hz 1 ms Fast IPS.

Klavye: ASUS ROG STRIX Scope 2 96 RX Wireless.

Mouse: ASUS ROG STRIX Gladius 3 Wireless Aimpoint.

Kulaklık: HyperX Cloud 3 Wired.

Sizce şu anda sisteme ne ekleyebilirim?

Ekipmanlarımı yeniledim; sizce durumu şu anda nasıl, setup'ın? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada birçok oyunda frame gen ve DLSS sayesinde 180 FPS alıyorum; monitör o konuda yetiyor yani. Parçalarımın neredeyse hepsi ASUS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence şu an çok güzel. Bence monitöre bağlamanız çok iyi bir hava katmış.

Çok güzel duruyor. Sanırım kulaklık standı yok. Duvara yapıştırılan şu şekil kulaklık standları oluyor:

Şunlardan alıp uygun bir yere takarsanız çok iyi olur.

Açıkçası masa biraz daha büyütülebilir. Biraz gözüme küçük geldi gibi.

Aslında büyük, ben yakınlaştırdım çekmek için bilgisayarı. Şu kadar boşluk var.

Çok güzel duruyor. Sanırım kulaklık standı yok. Duvara yapıştırılan şu şekil kulaklık standları oluyor:

Eki Görüntüle 276222

Şunlardan alıp uygun bir yere takarsanız çok iyi olur.

Evet güzel fikirmiş sağ olun, bir de monitör üstüne takılan light bar oluyormuş göz yorar mı acaba gece?

@XXXTentacion, internette tam bulamadım fakat duvara sarmaşık ve ışık takanlar var. Onlardan alabilirsiniz arka duvar için. Ürünü bulabilirsem bi' görsel atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…