Sevemediğim oyunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7107
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 604
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar

7107

Becerikli
GTA IV

Soundtrackleri mükemmel olan bir oyun olsa da maalesef açık dünya, görev dizaynı ve optimizasyon kötü.

GTA III

Kötü ana karakter, kötü hikaye, kötü açık dünya, garip yapay zeka.

Call of Duty World at War

Fazlaca 2. Dünya Savaşı oynadıktan sonra her ne kadar farklı bir cepheyi anlatsa da. Eee yeter be deyip yarım bıraktığım oyun. Kısacası sarmadı.

Alan Wake

Kötü kamera açısı kötü düşmanlar, ilgi çekici olmayan hikaye, harcanmış atmosfer.

L.A. Noire

7-8 dava çözüp yarım bıraktığım oyun. Davalar aşırı sıradan ve ilgi çekici değil. Sürüş mekanikleri cidden kötü. Yalan söyleyip söylemediğini anlama mekaniği mistik. Yalan söylüyorsa genellikle çok belli ediyor. Göz kaçırma, yüzükle oynama, yere bakma gibi. Biri de gözünün içine baka baka yalan söyleyemiyor.

Fahrenheit

Güzel bir açılış, ortalara doğru aşırı bozan senaryo, kötü final ve polisiye için fazla mistik sahneler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA'ların ikisi de zamanında yenilikçi şeyler denediği için gözardı edilebilir. III ilk izometrik oyun, IV ise Euphoria fizik motoru ile ilk siper saldırısı mekaniğini getiren oyun.

Alan Wake konusunda katılıyorum, 2.5 saat anca katlanabilmiştim. Bir ara tekrar bakacağım ama pek hevesim kalmadı.

Hayret. RDR2 başlığı altında “Çok sıradan bir karakter, sıradan bir senaryo. Atla koştur koştur bitmiyor. Tüm günüm atla koşturmakla geçiyor.” şeklinde yazmamışsın.
Hiçbir zaman sırf eleştirmek için eleştirmedim. Ne düşünüyorsam onu yazdım. RDR2 yi ben beğendim şahsen. Ne yapmak istiyorsa onu en iyi şekilde yapabilmiş.

GTA'ların ikisi de zamanında yenilikçi şeyler denediği için gözardı edilebilir. III ilk izometrik oyun, IV ise Euphoria fizik motoru ile ilk siper saldırısı mekaniğini getiren oyun.
IV fizik motoru getirdi de noldu hocam. V de kullanmadılar çoğunu(downgrade yedi)

Ben GTA IV'e bayılırım, görevleri mekanikleri çok holuma gidiyor, optimizasyon kötü olsa da oynanmayacak kadar değil bence. En sevdiğim hikayeli oyunlardan biridir.
Mafia 2 ve GTA IV çok seviyorum.

Diğer çoğu oyunda bende sizin gibi düşünüyorum, özellikle L.A. Noire hiç sarmamıştı beni.

LA Noire ve World at War'ın bu listede olması çok kötü ama yapacak bir şey yok. GTA 4 benimde sevemediğim bir oyun. Hele ki San Andreas dan sonra bakınca...

GTA IV

Soundtrackleri mükemmel olan bir oyun olsa da maalesef açık dünya, görev dizaynı ve optimizasyon kötü.

Optimizasyona lafım yok, gerçekten kötüydü de GTA serisi genel olarak öyle. Açık dünya ve görev dizaynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…