Sevmediğiniz bir müzik türü var mı?

Bir hip hop dinleyicisi olarak Turkce rap'in kendisinden de cok kitlesini sevmiyorum. 6-7 senedir Turkce dinliyordum, sogudum.
Bunlar eski veya yeni nesil fark etmeksizin gecerli. Cok kaliteli goruyorlar kendilerini, en iyi muzik zevki onlardaymis falan.
Surekli birbirlerini yiyen, bir sanatciyi bu kadar ilahlastiran hatta aksini iddia edenlere nefret sacan ve kendilerini farkli goren bir kitleye sahip baska muzik dali goremezsiniz.

Artik %98 yabanci hip hop dinliyorum. Bu sebepten hip hop'tan nefret ettigimi soyleyemem lakin Turkce bazli dusuncelerim bu sekilde.

Peki o bağırmalı metaller ne oluyor?
Bağırma derken eğer en basit tabir ile "gırtlaktan" söylemeyi diyorsanız onun aslında bir tür ile ilişkilendirmek doğru olmaz. Her müzik türünde bunu yapan grup bulabilirsin. Örneğin üç farklı ana türe sahip grup ama hepsi "growl" taktikleri kullanıyor.

Ultrakill gibi spesifik birkaç örnek dışında breakcore; power, progressive gibi dalları dışında özellikle heavy metal'e kaçan metal müzik sevmiyorum. Bir de phonk var müzik demeye bin şahit.

Rapi çoğu kişi sevmediğini söylemiş ben seviyorum valla özellikle doğum yeri olan Amerikan/Zenci Rap mükemmel ötesi bir şey.
Esas çıkış noktası Almanya diye biliyorum. Şimdi rap açılım olarak zaten Amerikan diyebilir ama artık hepsi rap olarak adlandırılıyor.

Rap, pop ve phonk. Türkçe olarak sadece slow seviyorum. Yabancıda da metal severim.

Bana fark etmiyor bazen bir rap buluyorum berbat diyorum başka bir rap buluyorum mükemmel diyorum, phonk buluyorum birini sevip diğerini sevmeyebiliyorum yani her türden sevdiğim ve sevmediğim müzikler var.

Ha hiç dinlemediğim, sevmediğim varsa o da arabesktir.

Mesela, ben rap veya rap'in herhangi bir türünü sevmem. Kulaklarımı tırmalıyor.

Yeni ve popüler şarkıcıların 5 dolara yaptırdığı dandik müziğin üzerine, autotune basıp yaptıkları şarkının türü neyse onu hiç sevmiyorum. Doğru düzgün müzik deneyimim yok, program açıp 1 saatte yaparım o müziği o derece dandik duruyor.

İyi ki 2000 ve öncesinin şarkıları kolayca dinlenebiliyor da, bu kulak kanserine maruz kalmıyorum.

Uzi'nin yaptığı tarz müziklerden nefret ediyorum. Drill miydi neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…