Sevmediğiniz bir müzik türü var mı?

Bir de boyle sanayide calisan apaciler modifiyeli Sahin'e binip yolda son ses Turkce rap dinliyor ya. Bir insanin midesi daha ne kadar bulandirilabilir. Gozumde hicbir dinleyenin digerlerinden farki yok.

Bu dediğin yeni nesil örnekleri. Gerçekten içi çok boş. Ama eski okul Türkçe Rap lirikal açıdan çok zengin. Saian, Karaçalı, Da Poet ve Hayki zamanları gördü Türkçe Rap ve bence zirvedir.
Evet hocam. Zaten önceki mesajımda da yeni nesillerden nefret ettiğimi belirttim.

25 yıldır muzik yapiyorum belirtme geregi duymadim ama arabeskten igrenirim, Türkçe popdan tiksinirim, Kurtce sarkilardan tiksinirim. Arapça sarkilardan tiksinirim dinleyen adamla da ortak hiçbir yonum yoktur varsa da bu forum vardir anca. Turku jazz birlesimini cok severim, sevdigim Amerikan hiphop gruplari vardir EDM severim saykodelik rock ambiyans severim alternatif rock severim. Progresif metal severim diye gider.

Her gerçek türün kendi içinde çok iyi olanları var, mesela Eminem dinlerdim birkaç yıl öncesine kadar. Metallica, Motionless IN White, Iron Maiden, Rammstein vb. dinliyorum şu aralar ama gidip beüüüğğhh dışında sözü olmayan 8 telli gitarla çalınan sonradan uydurma metalleri dinlemem, sevmiyorum.

Arabesk türkü, trap, extreme metal, antarktika popu diye türler gerçekte yok zaten; bazı elemanların gram eğitim ve beceri olmadan etrafındakilerin büyük adamsın albüm yapsana vb. gazına gelip çıkardıkları "ürün"lerin gerçek türler içinde yer bulamayıp dışlanması ama yine de satması ve dinlenmesi üzerine var oldukları varsayılıyor. Bu tür süper diyip kendini jiletleyen elemanların olduğu türden tut asıl bu tür süper diyip 6 aylık maaşıyla alamayacağı çantaları mağazada görünce takınıp fotoğraf paylaşanlar gibi uyduruk türlerin hiçbirini sevmem. Nikahına beni çağır "sevgilim" dinleyen psikolojik sorunlu insanlardansa sözleri nefret dolu olan aynı konu üzerine yazılmış sert gitar tonlu metal müziği tercih ederim. Daha bir de ilk grubu sporda falan dinleyenler var, yavaş ritimli ve iğrenç sözlü böyle şeylerle nasıl basabiliyorlar anlamak mümkün değil. Hızlı ritimli ve sert sözlü metal kalp atışını hızlandırıp adrenalin verdiği için işe yarıyor da bu ne yapıyor?

Rap ve phonk arabaaam diye bağırıyor insanlar müziği beğeniyor Türkiye'de müzik oldukça kötüleşti nerede Cem Karaca nerede Barış Manço.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…