Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 24 Haziran 2024 #1 Oyunu 1.5 saat kadar deneyimledim. Grafik olarak da optimizasyon olarak da güzel. %90 da çok iyi bir indirim 1.5 dolara böyle bir oyun almak bu devirde zor.
Oyunu 1.5 saat kadar deneyimledim. Grafik olarak da optimizasyon olarak da güzel. %90 da çok iyi bir indirim 1.5 dolara böyle bir oyun almak bu devirde zor.
Corizeo Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 Beğeniler 481 24 Haziran 2024 #2 Ayrıca isterseniz bütün serideki oyunları içeren paket 3.66 dolar, bence çok iyi fiyat 4 oyun için. Save 80% on Shadow Warrior Trilogy on Steam Includes 4 items: Shadow Warrior, Shadow Warrior 2, Shadow Warrior 3: Definitive Edition, Shadow Warrior Classic Redux... store.steampowered.com
Ayrıca isterseniz bütün serideki oyunları içeren paket 3.66 dolar, bence çok iyi fiyat 4 oyun için. Save 80% on Shadow Warrior Trilogy on Steam Includes 4 items: Shadow Warrior, Shadow Warrior 2, Shadow Warrior 3: Definitive Edition, Shadow Warrior Classic Redux... store.steampowered.com
sakus Başarılı Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 135 Beğeniler 42 25 Haziran 2024 #3 Corizeo dedi: Ayrıca isterseniz bütün serideki oyunları içeren paket 3.66 dolar, bence çok iyi fiyat 4 oyun için. Save 80% on Shadow Warrior Trilogy on Steam Includes 4 items: Shadow Warrior, Shadow Warrior 2, Shadow Warrior 3: Definitive Edition, Shadow Warrior Classic Redux... store.steampowered.com Eki Görüntüle 59324 Genişletmek için tıkla... Fiyat yanlışmiş galiba paket 14 dolar.
Corizeo dedi: Ayrıca isterseniz bütün serideki oyunları içeren paket 3.66 dolar, bence çok iyi fiyat 4 oyun için. Save 80% on Shadow Warrior Trilogy on Steam Includes 4 items: Shadow Warrior, Shadow Warrior 2, Shadow Warrior 3: Definitive Edition, Shadow Warrior Classic Redux... store.steampowered.com Eki Görüntüle 59324 Genişletmek için tıkla... Fiyat yanlışmiş galiba paket 14 dolar.
Corizeo Yetkin Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 Beğeniler 481 25 Haziran 2024 #4 sakus dedi: Fiyat yanlışmiş galiba paket 14 dolar. Genişletmek için tıkla... Evet hatalı fiyatmış, düzelttiler. Zaten ben de bayağı şaşırmıştım fiyata bir gariplik var gibiydi
sakus dedi: Fiyat yanlışmiş galiba paket 14 dolar. Genişletmek için tıkla... Evet hatalı fiyatmış, düzelttiler. Zaten ben de bayağı şaşırmıştım fiyata bir gariplik var gibiydi