ShareX ekran kaydedici sesi almıyor

serbest

Yetkin
Makaleler
1
ShareX ile bir videoyu kaydediyorum fakat videonun sesini almıyor. Sesini nasıl alabilir?

Tamam çözdüm. Size gerek kalmadı.

Son düzenleme:
ShareX ile bir videoyu kaydediyorum fakat videonun sesini almıyor. Sesini nasıl alabilir?

Tamam çözdüm. Size gerek kalmadı.
Eğer tekrar yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen ses kaydını sağlayamadığınız için aşağıdaki adımları deneyin:

1. Ses Ayarlarını Kontrol Etme:
- ShareX uygulamasını açın.
- "Ayarlar" menüsüne gidin.
- "Kayıt" sekmesine tıklayın ve "Ses Kaynağı" ayarını kontrol edin.
- Ses kaynağınızı doğru şekilde seçtiğinizden emin olun (örneğin, "Sistem Sesi" veya "Mikrofon").

2. Kaydı Başlatmadan Önce Ses Kontrolü:
- Windows ses karıştırıcısını açın. (Ses simgesine sağ tıklayın ve "Ses karıştırıcısını aç" seçeneğine tıklayın.)
- İlgili uygulamanın sesi açık mı kontrol edin.

3. İzinleri Kontrol Etme:
- Ses kaydına izin verilmiş olduğundan emin olun. Windows 10/11’de "Ayarlar > Gizlilik > Mikrofon" kısmında ShareX uygulamasının mikrofon erişimi izni var mı kontrol edin.

4. Kayıt Formatını Değiştirme:
- Ayarlardaki "Kayıt Formatı" seçeneklerinden farklı bir ses formatını seçerek kayda geçmeyi deneyin.

5. PC Yeniden Başlatma:
- Tüm değişiklikleri kaydettikten sonra ShareX’i kapatıp açın veya bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu adımlardan birini ya da birkaçını deneyerek sorununuzu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse daha teknik detaylar isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…