DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Esenlikler dostlar. Shein'den daha önce alışveriş yapan var mı? 3.000 lira civarı bir fiyata kız arkadaşıma alışveriş yapmayı planlıyorum, ürünler cidden çok hoş fakat 1.000 TL civarı gümrük vergisi çıkıyor. Hadi onu ödedik, Shein 3 bin lira civarı bir alışverişe teslimat ücreti ister mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok uzun zaman once alisveris yapmistim yaklasik 5K civari ve evet 1K civari vergi cikmisti, onun disinda ekstra bir ucret cikmadi.
Urunleri dogru secmeniz cok onemli, o kadar ucuz olmasinin sebebini kapiniza geldiginde anlarsiniz, genelde guzel gozuken ayakkabilar ve ceketler aldim kazak veya tisort alacaksaniz resimdekiyle alakasiz seyler gelecek (daha ince veya daha kalitesiz)

Cok uzun zaman once alisveris yapmistim yaklasik 5K civari ve evet 1K civari vergi cikmisti, onun disinda ekstra bir ucret cikmadi.
Urunleri dogru secmeniz cok onemli, o kadar ucuz olmasinin sebebini kapiniza geldiginde anlarsiniz, genelde guzel gozuken ayakkabilar ve ceketler aldim kazak veya tisort alacaksaniz resimdekiyle alakasiz seyler gelecek (daha ince veya daha kalitesiz)
Anladım teşekkürler. Ayakkabıdan ziyade crop, ceket ve tişört alırım muhtemelen.

Anladım teşekkürler. Ayakkabıdan ziyade crop, ceket ve tişört alırım muhtemelen.

Mumkunse ürün fotografiyla yorum yapanlarin fotograflarina bakin, aldigim Tisort'un fotografla alakasi bu sekildeydi

1719848620962.webp

Ayakkabilara da bakmanizi oneririm cok guzel urunler mevcut.

gecen ay 2600tl lik ürünlere 800 tl gümrük ücreti ödedim baya artmıs bu kadar ödeyecegimi bile bilmiyordum bunu bilerek alısveris yap bence

Mumkunse ürün fotografiyla yorum yapanlarin fotograflarina bakin, aldigim Tisort'un fotografla alakasi bu sekildeydi

Eki Görüntüle 61457

Ayakkabilara da bakmanizi oneririm cok guzel urunler mevcut.
Alacaklarım tamamen kadın ürünleri olacağı için fotoğraf konusunda sorun olmaz, kadınlar genel olarak fotoğraf paylaşıyorlar da erkek ürünlerinde pek paylaşılmıyor. Ayakkabı isterse alırım. Teşekkürler tavsiye için.

Alacaklarım tamamen kadın ürünleri olacağı için fotoğraf konusunda sorun olmaz, kadınlar genel olarak fotoğraf paylaşıyorlar da erkek ürünlerinde pek paylaşılmıyor. Ayakkabı isterse alırım. Teşekkürler tavsiye için.

Hintli abilerim sağ olsun 5 pixel fotograf cekiyorlar her bir fotografta farkli ürün goruyorum 💀

Gecen ay 2600 TL'lik ürünlere 800 TL gümrük ücreti ödedim, bayağı artmıs. Bu kadar ödeyecegimi bile bilmiyordum, bunu bilerek alısveris yap bence.
Anladım, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet ne yazık ki gümrük vergisi hesapladığımda +1000 TL ekleniyor. Bir ay içerisinde almayı planlıyorum, yani fikrim değişebilir de. Almaya karar verirsem ona göre ayarlarım zaten.

Hintli abilerim sağ olsun 5 pixel fotograf cekiyorlar her bir fotografta farkli ürün goruyorum 💀
Kadın ürünleri global satıldığı için ve kadınlar fotoğraf paylaştığı için sorun yok hocam, yoksa Hintli abiler konusunda haklısınız 😂