Genshin için bir program diye hatırlıyorum, bu virüslü değil ama arkada mining yapıyor, oyunun firması da gördüğü yerde hesabı banlatıyor. Kullanmamakta fayda var.
Ben senelerdir kullanıyorum hesabı da iyi kastım banda yemedim mining yapsın ekran kartı kötü zaten kazansınlar bedavaya veriyorlar programı helal olsun.

Ben senelerdir kullanıyorum hesabı da iyi kastım banda yemedim mining yapsın ekran kartı kötü zaten kazansınlar bedavaya veriyorlar programı helal olsun.
Bu yıl firma yeni önlemler aldı, özellikle EU ve Asya sunucularında hile kullanımından banlanma sayısı çok arttı. Dikkatli olun yani. Konuya dönersek, virüs değil ama arkada mining yaptığı doğru. Veri çalar mı bilemeyiz.

Genshin Impact.

Bu yıl firma yeni önlemler aldı, özellikle EU ve Asya sunucularında hile kullanımından banlanma sayısı çok arttı. Dikkatli olun yani. Konuya dönersek, virüs değil ama arkada mining yaptığı doğru. Veri çalar mı bilemeyiz.
Senelerdir kullanıyorum Gmail'i de kontrol ediyorum sıkıntı yok senelerdir ana hesapta kullanıyorum ban yersem üzülür ama aşırı şey olmam Çinli oyunu sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör: