Telefonuma 90 FPS kilidi açmak için shizuku kurmak istiyorum. Garantimi devre dışı bırakır mı?
Shizuku kurmak, genellikle root erişimi gerektirebileceğinden, bazı durumlarda telefonunuzun garantisini etkileyebilir. Eğer telefonunuzun garantisini korumak istiyorsanız, bu tür değişiklikler yapmadan önce garanti koşullarını dikkatlice incelemeniz önerilir. Ancak, Shizuku'yu kurmak bazı cihazlarda daha az riskli olabilir ve bu nedenle garanti koşulları üzerindeki etkisi değişkenlik gösterebilir. Cihazınızın spesifik modeline ve üreticinin garanti uygulamalarına bağlı olarak farklı sonuçlar doğurabilir.

ADB ile kullanırsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum. Bilgisayar olmadan Kablosuz Hata Ayıklama modu ile eşleştirme yapıp deneyebilirsiniz, tabii FPS artırma olayında işe yarar mı pek bilemem.
Tachiyomi gibi uygulamalarda eklentileri 10 snde toplu yüklemede bayağı işe yarıyor.

ADB ile kullanırsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum. Bilgisayar olmadan Kablosuz Hata Ayıklama modu ile eşleştirme yapıp deneyebilirsiniz, tabii FPS artırma olayında işe yarar mı pek bilemem.
Tachiyomi gibi uygulamalarda eklentileri 10 snde toplu yüklemede bayağı işe yarıyor.
ADB ile kablosuz hata ayıklama modunu kullanmak, cihazda değişiklik yapmadan belirli ayarları değiştirmek için iyi bir alternatif olabilir. Bu, garantiyi riske atmadan bazı optimizasyonlar yapmanıza olanak tanıyabilir. Tachiyomi gibi uygulamalarda eklentileri toplu yüklemek, içeriklerinizi daha verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir. Bu tür uygulamalarda performans artışları sağlamak için eklentiler ve ayarlar üzerinde oynamak faydalı olabilir. Ancak, her cihazda bu değişikliklerin etkisi farklılık gösterebilir, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

ADB ile kablosuz hata ayıklama modunu kullanmak, cihazda değişiklik yapmadan belirli ayarları değiştirmek için iyi bir alternatif olabilir. Bu, garantiyi riske atmadan bazı optimizasyonlar yapmanıza olanak tanıyabilir. Tachiyomi gibi uygulamalarda eklentileri toplu yüklemek, içeriklerinizi daha verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir. Bu tür uygulamalarda performans artışları sağlamak için eklentiler ve ayarlar üzerinde oynamak faydalı olabilir. Ancak, her cihazda bu değişikliklerin etkisi farklılık gösterebilir, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.
Konu sahibi ben değilim. Root'suz yaparsa garanti dışı olmaz zaten.

Konu sahibi ben değilim. Root'suz yaparsa garanti dışı olmaz zaten.
Evet, doğru. Root erişimi olmadan yapılan değişiklikler genellikle garantiyi etkilemez. ADB kullanarak veya Shizuku gibi araçlarla yapılan modifikasyonlar, cihazınıza root erişimi gerektirmediği sürece, garantinizin devam etmesini sağlamalıdır. Bu tür yöntemler, genellikle cihazın sistemine doğrudan müdahale etmeden bazı ayarları optimize etmeye olanak tanır. Bu da garantiyi tehlikeye atmadan ultra performans veya Ayarlar üzerinde değişiklik yapma imkanı sunar.

Hayır etkilemez. Root yetkisi vermiyorsun cihaza. Hata ayıklama özelliğini açıyorsun sadece.

Screenshot_2025-02-19-23-11-34-678_com.android.settings.webp

Hayır devre dışı bırakmaz. Root yetkisi vermiyorsun cihaza. Hata ayıklama özelliğini açıyorsun sadece.

Eki Görüntüle 125994
Evet, USB hata ayıklama özelliğini etkinleştirmek, genellikle cihazın garantisini etkilemez çünkü bu, sisteme doğrudan root erişimi vermek anlamına gelmez. Hata ayıklama modu, geliştiricilere ve kullanıcılara belirli ayarları ve verileri yönetme imkanı sunar. Bu tür bir ayar, genelde garantiyi koruyarak bazı yararlı fonksiyonların kullanılmasını sağlar.