shockedblackguy

Üstün
Arkadaşlar bu siteyi biliyorum fakat aynı modelin fiyat farkı çok fazla olunca ve sitenin tasarımı aşırı basit olunca sormak istedim, bu site satıcının kendi sitesi mi?

Arada neden bu kadar fiyat farkı var? Aynı ürün olması gerek yazdıklarına göre. Sepete de ekleyebiliyorum? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozuk ürün denk gelirse veya kullanırken bozulursa elinde kalır ürün. Bakan eden yok. Garanti yok yani berbat.
Sadece satın alırken muhatap bulabilirsin sonrası Tanrıya emanet.

EK871 GTR almıştım 1000 TL'den. Sorunsuz şekilde elime ulaştı fakat garanti süreci iyi değilmiş.
Hepsiburada mağazalarında fiyat aynı iki modelde de. Biraz garip geldi. VGN V87 almayı düşünüyorum bunun yerine, yedek switch çıkmıyor kutusundan bunun. Garanti sıkıntı olduğu için sorun olur, switch satılmıyor ülkemizde sanırım.

Arada neden bu kadar fiyat farkı var? Aynı ürün olması gerek yazdıklarına göre. Sepete de ekleyebiliyorum? Alınır mı?
Alınır, kaliteli bir klavye. F75'lerin fiyatlar bu kadar artmışken tercih edilebilir. Fiyat farkı da stokla alakalıdır, dün baktığımda ikisi de aynı fiyattaydı.

Bozuk ürün denk gelirse veya kullanırken bozulursa elinde kalır ürün. Bakan eden yok. Garanti yok yani berbat.
Wraith'ten bir klavye alacağım zaten, çok şüpheli geldi bu fiyat. Hem daha önce de bozuk ürün göndermişlerdi ve iade yapıldı anında.

Alınır, kaliteli bir klavye. F75'lerin fiyatlar bu kadar artmışken tercih edilir bana kalırsa. Fiyat farkı da stokla alakalıdır, dün baktığımda ikisi de aynı fiyattaydı.
V87 alınır mı? Güzel duruyor ve satıcısı Wraith. 2.299TL. Hem de sağdaki tuşlara atama yapılabiliyor sürücü desteği de var.

Attığın ürünün grisini satın aldım. Memnunum. Fakat garanti süreciyle henüz uğraşmadığım için (inşallah uğraşmam) ürünün arkasında durup durmadıklarını bilmiyorum. Sadece paketleme ve ürünü ulaştırma konusunda bir sıkıntı yaşamadım.