GRL Becerikli Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 379 Çözümler 1 Beğeniler 247 5 Ekim 2025 #1 Selamlar, shopier üzerinden satışları mevcut. Alışveriş yapan oldu mu? Bir bota ihtiyacım var ve şans vermek isterim. Su geçirmez iddiası var botta.
Selamlar, shopier üzerinden satışları mevcut. Alışveriş yapan oldu mu? Bir bota ihtiyacım var ve şans vermek isterim. Su geçirmez iddiası var botta.
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 5 Ekim 2025 #2 GRL dedi: Selam, Shopier üzerinden satışları mevcut. Alışveriş yapan oldu mu? Bir bota ihtiyacım var ve şans vermek isterim. Su geçirmez iddiası var botta. Genişletmek için tıkla... Hocam adamların YouTube kanalı var diye biliyorum. Güvenilirdir muhtemelen.
GRL dedi: Selam, Shopier üzerinden satışları mevcut. Alışveriş yapan oldu mu? Bir bota ihtiyacım var ve şans vermek isterim. Su geçirmez iddiası var botta. Genişletmek için tıkla... Hocam adamların YouTube kanalı var diye biliyorum. Güvenilirdir muhtemelen.
KS KS GRL Becerikli Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 379 Çözümler 1 Beğeniler 247 5 Ekim 2025 #3 Alparow dedi: Hocam adamların YouTube kanalı var diye biliyorum. Güvenilirdir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Evet, takip ediyorum zaten ama Shopier üzerinden ticaret kafamı karıştırıyor. Ürünlerin malzeme kalitesini merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
Alparow dedi: Hocam adamların YouTube kanalı var diye biliyorum. Güvenilirdir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Evet, takip ediyorum zaten ama Shopier üzerinden ticaret kafamı karıştırıyor. Ürünlerin malzeme kalitesini merak ediyorum.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 6 Ekim 2025 #4 Bence Shopier'e bulaşmaya hiç gerek yok, Hepsiburada ve Trendyol gibi e-ticaret uygulamaları daha güvenilir bana göre.
Bence Shopier'e bulaşmaya hiç gerek yok, Hepsiburada ve Trendyol gibi e-ticaret uygulamaları daha güvenilir bana göre.
V Vivii Başarılı Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 25 Beğeniler 3 6 Ekim 2025 #5 GRL dedi: Selam, Shopier üzerinden satışları mevcut. Alışveriş yapan oldu mu? Bir bota ihtiyacım var ve şans vermek isterim. Su geçirmez iddiası var botta. Genişletmek için tıkla... Güvenilir fakat malzeme kalitesi tartışılır. Sattıkları ürünler çok kaliteli değil. Zaten hepsi çakma ürünler genel olarak ama istediğin gibi çıkmazsa iade edebilirsin, iade alıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
GRL dedi: Selam, Shopier üzerinden satışları mevcut. Alışveriş yapan oldu mu? Bir bota ihtiyacım var ve şans vermek isterim. Su geçirmez iddiası var botta. Genişletmek için tıkla... Güvenilir fakat malzeme kalitesi tartışılır. Sattıkları ürünler çok kaliteli değil. Zaten hepsi çakma ürünler genel olarak ama istediğin gibi çıkmazsa iade edebilirsin, iade alıyorlar.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 6 Ekim 2025 #6 Glade dedi: Bence Shopier'e bulaşmaya hiç gerek yok, Hepsiburada ve Trendyol gibi e-ticaret uygulamaları daha güvenilir bana göre. Genişletmek için tıkla... Neden? Bu arada ben de açacaktim boyle bir konu, Adidas ayakkabi gordum cok hosuma gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
Glade dedi: Bence Shopier'e bulaşmaya hiç gerek yok, Hepsiburada ve Trendyol gibi e-ticaret uygulamaları daha güvenilir bana göre. Genişletmek için tıkla... Neden? Bu arada ben de açacaktim boyle bir konu, Adidas ayakkabi gordum cok hosuma gitti.
KS KS GRL Becerikli Katılım 2 Eylül 2025 Mesajlar 379 Çözümler 1 Beğeniler 247 6 Ekim 2025 #7 ProfTech dedi: Neden? Bu arada ben de açacaktim boyle bir konu, Adidas ayakkabi gordum cok hosuma gitti. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesine güvenemedim vallahi hocam. Paraya kıyacağız gibi gözüküyor . Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2025
ProfTech dedi: Neden? Bu arada ben de açacaktim boyle bir konu, Adidas ayakkabi gordum cok hosuma gitti. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesine güvenemedim vallahi hocam. Paraya kıyacağız gibi gözüküyor .