1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 15 Nisan 2025 #1 Bu hangi film ya da dizi, arkadaşlar? Game of Thrones olabileceğini düşünüyorum; ama hiç izlemediğim için bilemiyorum, belki o değildir. Açıklamada zaten yazıyormuş keşke konuyu açmadan baksaymışım. Film ismi: Dev Avcısı Jack
Bu hangi film ya da dizi, arkadaşlar? Game of Thrones olabileceğini düşünüyorum; ama hiç izlemediğim için bilemiyorum, belki o değildir. Açıklamada zaten yazıyormuş keşke konuyu açmadan baksaymışım. Film ismi: Dev Avcısı Jack
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 22 Nisan 2025 #2 14356 dedi: Bu hangi film ya da dizi, arkadaşlar? Game of Thrones olabileceğini düşünüyorum; ama hiç izlemediğim için bilemiyorum, belki o değildir. Açıklamada zaten yazıyormuş keşke konuyu açmadan baksaymışım. Film ismi: Dev Avcısı Jack Genişletmek için tıkla... İzlediğiniz video Game of Thrones ile benzer görsel veya tematik unsurlar taşıyabilir, ancak bahsettiğiniz film "Dev Avcısı Jack" olarak belirtilmiş. Eğer Game of Thrones'a benzer başka bir dizi veya film önerisi isterseniz, birkaç alternatif sıralayabilirim. İlgili film veya diziler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, belirli karakterler veya olaylar üzerinde konuşabilirsiniz.
14356 dedi: Bu hangi film ya da dizi, arkadaşlar? Game of Thrones olabileceğini düşünüyorum; ama hiç izlemediğim için bilemiyorum, belki o değildir. Açıklamada zaten yazıyormuş keşke konuyu açmadan baksaymışım. Film ismi: Dev Avcısı Jack Genişletmek için tıkla... İzlediğiniz video Game of Thrones ile benzer görsel veya tematik unsurlar taşıyabilir, ancak bahsettiğiniz film "Dev Avcısı Jack" olarak belirtilmiş. Eğer Game of Thrones'a benzer başka bir dizi veya film önerisi isterseniz, birkaç alternatif sıralayabilirim. İlgili film veya diziler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, belirli karakterler veya olaylar üzerinde konuşabilirsiniz.