ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 4 Mart 2024 #1 IPad'ime Sideloadly ile IPA indiriyordum, Signing'e kadar her şey normal gidiyordu ancak ardından başlıkta yazan hatayı verdi. Hata bu kadar değil, uzunca bir hata ama kısaltılmışı bu.
IPad'ime Sideloadly ile IPA indiriyordum, Signing'e kadar her şey normal gidiyordu ancak ardından başlıkta yazan hatayı verdi. Hata bu kadar değil, uzunca bir hata ama kısaltılmışı bu.
Constand Viljoen Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 81 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 267 Yer Lazkiye 4 Mart 2024 #2 Bugün akşam bende aynı hatayı Mac'e Sideloadly üzerinden IPA indirirken yaşadım, genel sorun olabilir belki.
Bugün akşam bende aynı hatayı Mac'e Sideloadly üzerinden IPA indirirken yaşadım, genel sorun olabilir belki.
KS KS ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 6 Mart 2024 #3 Constand Viljoen dedi: Bugün akşam bende aynı hatayı Mac'e Sideloadly üzerinden IPA indirirken yaşadım, genel sorun olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir. Bu ilk oldu, daha önce Sideloadly kullanmamıştım tam bilmiyorum uygulamayı. Sorun devam ediyor. Az önce denedim. Son düzenleme: 6 Mart 2024
Constand Viljoen dedi: Bugün akşam bende aynı hatayı Mac'e Sideloadly üzerinden IPA indirirken yaşadım, genel sorun olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir. Bu ilk oldu, daha önce Sideloadly kullanmamıştım tam bilmiyorum uygulamayı. Sorun devam ediyor. Az önce denedim.