Sıfır iPhone 15 vs 2. el iPhone 15 Pro

Özelliklere bakınca 15 Pro alasım geliyor, sağlamlık ve ömürlüğe bakılırsa 15 geliyor, kararsızım.

Birçok eksiği varken donanımın benim için önemi kalmıyor şahsen. Özellikle o kadar para verip en az 3-4 sene kafam rahat olmayacaksa, istediği kadar donanımı olsun.

Özellik olarak evet öyle dee yani bu biraz 2 taklalı BMW almak gibi bir şey olucak benim için, temizlerin çoğu YD.
İçi açılmamış ve ek bir problemi olmayan bir tanesini al. Kasasında ufak tefek çizikler var ise önemseme fazla titanyum zaten kolay kolay kasası rezil olmaz. Bataryası ölü olacaktır, onu da sen değiştirtebilirsin, içinin daha önce açılmadığını bileceğin için kafan rahat olur. Sadece özellik değil sağlamlık ve ömür açısından da Pro daha üstün. Bu iki model hiçbir koşulda tartışması dahi yapılacak modeller değil hocam 15 Pro çok net ve tek cevaptır. 16 bile desen yine 15 Pro olur cevap. Düz model olarak 17 demediğin sürece bu klasmanda rakibi olmayacak.

Ne alırsan al ama aldığın şey 60hz olmasın

Aypon animasyonları akıcı cart curt diyenlere çok takılma, 60hz her zaman 60hz'dir

Galaxy S25 + Galaxy Buds FE + Samsung 25W Sarj adaptörü + Spigen kılıf alsan bile aYpOn On bEŞ modelinden ucuza gelir, Apple severlerin her gece gördüğü kabus gibi

2026 da hala "aypon" geyiği kaldı mı ya

Samsung şu yazdıklarınla bana 5 kavanoz bal 100 lira reklamlarını hatırlatıyor mesela

Boynuz da kulağı geçer ama duyamaz.

Hocam iPhone şart mı? S25 fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Olmasa iPhone 14 Pro Max bakabilirsiniz.

İfadeler: UNS

Sağ olasın hocam da AirPods ve Apple Watch'ım var, bunları çöp etmemek için Apple'dayım şu an.

Sağ olasın hocam da AirPods ve Apple Watch'ım var, bunları çöp etmemek için Apple'dayım şu an.
O zaman senin yerinde olsam bulunduğun ilde isim yapmış telefonculardan temiz bir pro ya da max bakardım.

İstanbulda isen kafanın ağrımayacağı ve alırken tereddüt etmeyeceğin dükkan isimleri verebilirim.

Pro ve pro max serisi baz modele göre cihazı eline aldığın an daha farklı olduğunu hissettiriyor, parmak ekranda daha rahat kayıyor mesela. Sadede kamera gibi değil birçok ince detayda daha farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…