Arkadaşlar anakartım bozuldu. Sıfır olarak bu model F/P duruyor özelliiklerine bakınca. En çok satan modellerden de biri. Ama bazı kişilerdeki sorunlar içime kurt düşürdü. En çok gördüğüm durduk yere reboot ediyormuş sistem. XMP açınca siyah ekranda kaldığını yazanlar olmuş, BIOS güncelleme yapmaya çalışıp yapılmadığını yazan olmuş. Bu sorunlara rağmen sizce alınır mı? Çünkü AM4 için en güncel anakart B550 serisi ve bu model de özelliklerine göre ucuz kalıyor. Diğer modellerin fiyatı uçuk.
Öte yandan 2. el baktığımda yine B550 ve B450 2. el satanlar absürt fiyatlandırmalarda bulunmuş. Ben de X370 ve X470 baktım. Ve yakınımda ASRock X370 Killer SLI ilanı gördüm. Eski bir model olmasına rağmen bayağı sağlam özellikleri olan bir model. İki eksisi var: M.2 gen4 desteklemiyor, PCI-e 3.0 standardı var. Ama bütün USB'leri 3.2
. 2 M.2 yuvası 6 SATA yuvası var. Çok hoşuma gitti. Kroniği yoksa bunu da alabilirim. İşlemcim Ryzen 5 5600.
Öte yandan 2. el baktığımda yine B550 ve B450 2. el satanlar absürt fiyatlandırmalarda bulunmuş. Ben de X370 ve X470 baktım. Ve yakınımda ASRock X370 Killer SLI ilanı gördüm. Eski bir model olmasına rağmen bayağı sağlam özellikleri olan bir model. İki eksisi var: M.2 gen4 desteklemiyor, PCI-e 3.0 standardı var. Ama bütün USB'leri 3.2
Son düzenleyen: Moderatör: