Satılık Sıfır ve az kullanılmış TYT-AYT-KPSS kitapları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorien
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 78
  • Etiketler Etiketler
    sıfır
Yer
Kaer Morhen
KPSS Kitaplarının hepsi sıfır. Hiç açmadım bile. TYT-AYT kitaplarının da bazıları sıfır, bazıları da birkaç soru-test çözülmüş durumda. KPSS kitaplarını fotoğraftaki set haliyle almıştım, aynı set haliyle satmak istiyorum mümkünse. KPSS kitapları tüm KPSS seviyeleri için geçerlidir. 3-4 ay önce 1.500 liraya almıştım şu an hala 1500 lira sıfır olarak toplam. Ben fotoğraftaki 6 kitabı set halinde 1.000 liraya vermek istiyorum. Zaten hiç açmadım bile sıfır durumdalar. TYT-AYT kitaplarında da inceler 100, kalınlar 150 TL olarak düşündüm. 5 kitap alana 1 tane de ben hediye ederim fotoğraftakilerden. Düzce'de yaşıyorum. Elden de teslim edebilirim kargo ile de. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam AYT orijinal soru bankası ve Bilgi Sarmal geometri hangi senenin basımı acaba?
Orijinal baskı tarihi 2021 hocam. Eskiymiş o yüzden 100 lira yaparım onu. Ama Bilgi Sarmal'ın tarihini bulamadım. Önüne, arkasına, içine baktım ama yazmıyor. Bilgi Sarmal'ın konuları şu şekilde;

Hocam aslında orijinal almak istiyordum, bir kitap için kargo parası vermektense iki kitap alayım diye düşündüm. 2021 eskiymiş gerçekten, neyse sağlık olsun, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…