Wqx Başarılı Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 68 Beğeniler 27 8 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, bu sene YKS için çalışmaya başlayacağım fakat kimya ve fizikte temelim yok. Önce temelimi atıp TYT ve AYT konularına geçmek istiyorum. Bana bu konuda anlatımı basit ve bol soru çözen hoca önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, bu sene YKS için çalışmaya başlayacağım fakat kimya ve fizikte temelim yok. Önce temelimi atıp TYT ve AYT konularına geçmek istiyorum. Bana bu konuda anlatımı basit ve bol soru çözen hoca önerir misiniz?
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.498 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.854 8 Eylül 2025 #2 Kimya Paraksilen fizik Özcan Aykın.
Techh Uzman Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 226 Çözümler 1 Beğeniler 77 Yer Ekzosfer 8 Eylül 2025 #3 Sınav senemin üzerinden baya bir zaman geçti ancak Fizik için Altuğ Güneş kanalını öneririm. En azından bir deneyin derim. Çok zorlandığım AYT fiziği Altuğ Hoca sayesinde yapabilmiştim.
Sınav senemin üzerinden baya bir zaman geçti ancak Fizik için Altuğ Güneş kanalını öneririm. En azından bir deneyin derim. Çok zorlandığım AYT fiziği Altuğ Hoca sayesinde yapabilmiştim.