Sıfırdan matematik öğrenmek için kanal önerisi

Oran orantıyı bitirdiysen eş zamanlı olarak kümelere başla. Oradan da fonksiyon ve AYT matematik.

Harikasın, bu arada ben sadece önerdim yani gerisi tamamen senin başarın. Disiplinsizliğe yer yok Work Work Work.

Oran orantıyı bitirdiysen eş zamanlı olarak kümelere başla. Oradan da fonksiyon ve AYT matematik.
Hocam az kaldı, 2 - 3 gün içinde kalan konuları bitirip problemlere geçeceğiz. Eş zamanlı fonksiyonlara başlasam nasıl gider bilmiyorum, çünkü sadece matematiğe değil tüm sayısal derslere çalışmam gerekiyor. Ama denerim ilk başlarda olursa öyle devam ederim, olmazsa aynı düzende devam ederim. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Fonksiyonlar için @mr.esat sana bilgi verse daha iyi olur, o tarafta benden daha bilgilidir.

Fonksiyonlar için @mr.esat sana bilgi verse daha iyi olur, o tarafta benden daha bilgilidir.
Hocam aslında fonksiyonlar konusunu okulda az çok gördüm. Bıyıklı Matematik ve Eyüp B. den izleyince tam olarak oturur diye düşünüyorum. Ekstra ayriyeten bir çabaya gerek var mı bilmiyorum.

Hocam aslında fonksiyonlar konusunu okulda az çok gördüm. Bıyıklı Matematik ve Eyüp B. den izleyince tam olarak oturur diye düşünüyorum. Ekstra ayriyeten bir çabaya gerek var mı bilmiyorum.
Bence var, hatta fonksiyondan fasikül bile çözülmeli.

Bence var, hatta fonksiyondan fasikül bile çözülmeli.
Hocam o zaman problemleri hallettikten sonra fonksiyonlara detaylı bir şekilde başlarım. Problemler ve fonksiyon aynı anda olursa biraz zor olabilir. Sadece matematik değil diğer derslere de çalışmam gerektiği için matematiğe günde 4 - 5 saatten fazla zaman ayıramıyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…