theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.267 Çözümler 4 Beğeniler 472 Yer Fox River Hapishanesi Dün 22:17 #11 nomad.aka dedi: Aktif oynadığımdan dolayı söylüyorum, uzun süre boyunca karşıma çıkan olmadı. Sunucuyu Meksika sokakları gibi sanıyorsunuz hala. Genişletmek için tıkla... Bende oynuyordum daha 3 4 ay öncesine kadar hocam. Arkadaşlarımla girip eğlenmek için girdiğimiz 5 maçın 2sinde hile geliyordu.
nomad.aka dedi: Aktif oynadığımdan dolayı söylüyorum, uzun süre boyunca karşıma çıkan olmadı. Sunucuyu Meksika sokakları gibi sanıyorsunuz hala. Genişletmek için tıkla... Bende oynuyordum daha 3 4 ay öncesine kadar hocam. Arkadaşlarımla girip eğlenmek için girdiğimiz 5 maçın 2sinde hile geliyordu.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 938 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 527 Dün 22:25 #12 Ömer_Yeter dedi: Bir zamanlar çok büyük bir popülerlik yakalayan bu servera tekrar başlamak gibi bir hamle yapasım var. Serverda halen oynayan veya yakın tarihte bırakanlar özellikle cevap verirse çok daha iyi olur benim açımdan. Genişletmek için tıkla... MinePeak - Minecraft Server: Survival, Lifesteal, Mini Games MinePeak - Minecraft server with Survival, Lifesteal, BedWars, SkyWars, Duels, KitPvP. Fair economy, no pay-to-win, events and seasons. minepeak.org KitPVP'si müthiş sarıyor gürz ile çok zevkli illa bir server arıyorsan öneririm.
Ömer_Yeter dedi: Bir zamanlar çok büyük bir popülerlik yakalayan bu servera tekrar başlamak gibi bir hamle yapasım var. Serverda halen oynayan veya yakın tarihte bırakanlar özellikle cevap verirse çok daha iyi olur benim açımdan. Genişletmek için tıkla... MinePeak - Minecraft Server: Survival, Lifesteal, Mini Games MinePeak - Minecraft server with Survival, Lifesteal, BedWars, SkyWars, Duels, KitPvP. Fair economy, no pay-to-win, events and seasons. minepeak.org KitPVP'si müthiş sarıyor gürz ile çok zevkli illa bir server arıyorsan öneririm.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 25 Beğeniler 5.401 Dün 22:29 #13 CR de SO da bence cok kotu durumda.