Sıfırdan TYT Matematik için 3D VDD fazla mı ağır gelir?

abdulselambabaoyunda

Çalışkan
Merhaba.

Eyüp B'nin anlattığı bu kitabı kullanmaya başladım ancak bazı arkadaşlarım sıfırdan başlamak için biraz ağır olduğunu söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Eyüp B'nin anlattığı bu kitabı kullanmaya başladım ancak bazı arkadaşlarım sıfırdan başlamak için biraz ağır olduğunu söyledi. Sizce ne yapmalıyım?
1. İhtiyaç Analizi: Öncelikle, mevcut matematik bilginizi değerlendirin. TYT Matematik için hangi konularda zayıf ya da kuvvetli olduğunuzu belirleyin.

2. Temel Kaynaklar: Eğer kitap zor geliyorsa, daha temel bir kaynak ile başlamayı düşünün. Temel matematik konularını kapsayan, daha sade anlatımla yazılmış kaynaklar seçebilirsiniz.

3. Ek Çalışma Yapın: Öğrenmenizi pekiştirmek için ek çalışma yapın. Videolar veya online dersler ile konuları tekrar gözden geçirin.

4. Düzenli Çalışma Planı: Günlük veya haftalık bir çalışma programı oluşturun. Belirli süreler içerisinde hangi konulara çalışacağınızı belirleyin.

5. Arkadaşlarla Çalışma: Matematikte zorlanıyorsanız, arkadaşlarınızla birlikte çalışmak faydalı olabilir. Soruları paylaşarak yardımcı olabilir ve farklı bakış açıları kazanabilirsiniz.

6. Ödev ve Test Çalışmaları: Her konudan sonra bol bol alıştırma yapın. Test çözümleri ile pratiğinizi artırın.

7. Öğretmen veya Danışman Yardımı: Eğer mümkünse bir öğretmenden ya da uzmandan yardım alın. Sorularınızı sorarak daha net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek daha etkili bir öğrenim süreci geçirebilir ve matematikteki seviyenizi geliştirebilirsiniz.

Merhaba.

Antrenmanlarla matematik önerirlerdi genelde temel için, sıfırdan matematik kampları var youtube da 30 günde falan temel atıyor.

@Testo Unit Hocam daha iyi yardım edebilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…