Selamünaleyküm. Son zamanlarda Discord hesabıma şifreyi değiştirsem de, 2 aşamalı doğrulamayı açsam da sürekli biri girip garip garip fotoğraflar atıp çıkıyor. Bilgisayarı Avast ile tarattım, Avira ile tarattım, ESET ile tarattım; virüs de çıkmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. Allah şimdiden razı olsun.
Discord'da token ile mesaj attırılabiliyordu önceden, Discord botları böyle çalışıyordu. Eğer hala aynıysa, hesabınızın token'i çalınmıştır. Hesabı değiştirmekten başka çaresi yok ama bu benim dediğim 3-4 yıl öncesinde vardı. Hala geçerli mi bilmiyorum, Discord kullanmayalı uzun zaman oldu.
Discord'da token ile mesaj attırılabiliyordu önceden, Discord botları böyle çalışıyordu. Eğer hala aynıysa, hesabınızın Token'i çalınmıştır. Hesabı değiştirmekten başka çaresi yok ama bu benim dediğim 3-4 yıl öncesinde vardı. Hala geçerli mi bilmiyorum, Discord kullanmayalı uzun zaman oldu.
Selamünaleyküm. Son zamanlarda Discord hesabıma şifreyi değiştirsem de, 2 aşamalı doğrulamayı açsam da sürekli biri girip garip garip fotoğraflar atıp çıkıyor. Bilgisayarı Avast ile tarattım, Avira ile tarattım, ESET ile tarattım; virüs de çıkmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. Allah şimdiden razı olsun.
Token şifre değişimi ile değişiyor. Hesap ayarlarında mail ve şifre değişimi yapıp gizli sekme üzerinden bi kaç gün hala birininin girip girmediğini gözlemleyebilir misin? Ayrıca 2fa kaldırıp başka uygulama ekler misin?
Token şifre değişimi ile değişiyor. Hesap ayarlarında mail ve şifre değişimi yapıp gizli sekme üzerinden birkaç gün hala birininin girip girmediğini gözlemleyebilir misin? Ayrıca 2FA kaldırıp başka uygulama ekler misin?
Discord'da token ile mesaj attırılabiliyordu önceden, Discord botları böyle çalışıyordu. Eğer hala aynıysa, hesabınızın token'i çalınmıştır. Hesabı değiştirmekten başka çaresi yok ama bu benim dediğim 3-4 yıl öncesinde vardı. Hala geçerli mi bilmiyorum, Discord kullanmayalı uzun zaman oldu.