Herkese selam, iki gün önce duyurulan SplitWire Turkey’i indirip sorunsuz şekilde standart sürümü kurdum. Discord uygulamasından güncelleme sonrası açılış ekranı geldi; mail adresim ve kullanıcı şifremi yazdım fakat “şifre yanlış, şifreni sıfırla” uyarısı alıyorum. Şifre sıfırlama yapmama rağmen sorun devam etmekte. Ne yapmalıyım?
Herkese selam, iki gün önce duyurulan SplitWire Turkey’i indirip sorunsuz şekilde standart sürümü kurdum. Discord uygulamasından güncelleme sonrası açılış ekranı geldi; mail adresim ve kullanıcı şifremi yazdım fakat “şifre yanlış, şifreni sıfırla” uyarısı alıyorum. Şifre sıfırlama yapmama rağmen sorun devam etmekte. Ne yapmalıyım?
Atıyorum şifre değişim periyodunu anlatan mail atıyor 4 kere şifre değiştim, yok arkadaş ne eksik anlamadım şifre yanlış diyor olmuyor başına gelen varsa desteğini beklerim.
Konuyu çözdük sonun da Discord destek ekibine attığım mail ile yapılan kontrolde E mail gönderimini engelleyen bir sıkıntı var mış onu düzelttiler sonunda girdim. Bu sıkıntıyı yaşayan varsa destek ekibi ile iletişime geçsin.