Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.744 Çözümler 9 Beğeniler 2.675 Yer KKTC | Gazimağusa 17 Ekim 2025 #11 Caner Uncu dedi: Sifu Steam CD Key, eTail'de ₺72,25'ye düşmüş. Site güvenilirdir. Oyun daha önce Epic Games'te ücretsiz verilmişti ama Steam kütüphanesinde bulunmasını isteyenler için şu ana kadarki en düşük fiyatı. Kaçmaz. NOT: ''etailextr5'' kodunu sepette uygulayın, ekstradan %5 indirim alıyorsunuz. Sifu (Steam) PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Sifu (Steam) bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz. etail.com.tr Eki Görüntüle 193250 Genişletmek için tıkla... Yenur.
Caner Uncu dedi: Sifu Steam CD Key, eTail'de ₺72,25'ye düşmüş. Site güvenilirdir. Oyun daha önce Epic Games'te ücretsiz verilmişti ama Steam kütüphanesinde bulunmasını isteyenler için şu ana kadarki en düşük fiyatı. Kaçmaz. NOT: ''etailextr5'' kodunu sepette uygulayın, ekstradan %5 indirim alıyorsunuz. Sifu (Steam) PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Sifu (Steam) bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz. etail.com.tr Eki Görüntüle 193250 Genişletmek için tıkla... Yenur.
Samet Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 391 Beğeniler 193 17 Ekim 2025 #12 Dün geceden beri işleme alındı gözüküyor, kodu alabilen var mı?
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.831 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 17 Ekim 2025 #13 Samet dedi: Dün geceden beri işleme alındı gözüküyor, kodu alabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben dün aldım, 10 dakikada geldi ve kullandım. Ödeme yönünde problem olmuş olabilir mi? Kontrol et istersen. Olmazsa destekle iletişime geç.
Samet dedi: Dün geceden beri işleme alındı gözüküyor, kodu alabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben dün aldım, 10 dakikada geldi ve kullandım. Ödeme yönünde problem olmuş olabilir mi? Kontrol et istersen. Olmazsa destekle iletişime geç.
Samet Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 391 Beğeniler 193 17 Ekim 2025 #14 Bana da buraya yazdıktan 1 saat sonra felan geldi. Sorunsuz aldım.