Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 7 Mart 2024 #1 Gizlilik odaklı ve benim de sık sık kullandığım mesajlaşma uygulaması olan Signal'e @kullanıcıadı özelliği geldi. Artık insanlara telefon numarası vermeye gerek kalmadan sadece kullanıcı adınızı vererek iletişim kurabilirsiniz. Hem de gizliliğinizi koruyarak... Bu özellik Telegram'da vardı ama gizlilik odaklı ve daha sade, modern bir tasarıma sahip Signal'e gelmesi benim için daha iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2024
Gizlilik odaklı ve benim de sık sık kullandığım mesajlaşma uygulaması olan Signal'e @kullanıcıadı özelliği geldi. Artık insanlara telefon numarası vermeye gerek kalmadan sadece kullanıcı adınızı vererek iletişim kurabilirsiniz. Hem de gizliliğinizi koruyarak... Bu özellik Telegram'da vardı ama gizlilik odaklı ve daha sade, modern bir tasarıma sahip Signal'e gelmesi benim için daha iyi.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 7 Mart 2024 #2 Şu sandım gece gece. Özellikle WhatsApp veri sızma skandalında farklı uygulama arayışına girenlerden bol bol duymuştuk. Telegram tercihim ancak bu haberle ona alternatif olabilir, hayırlı olsun.
Şu sandım gece gece. Özellikle WhatsApp veri sızma skandalında farklı uygulama arayışına girenlerden bol bol duymuştuk. Telegram tercihim ancak bu haberle ona alternatif olabilir, hayırlı olsun.
Ertuğ Eroğlu Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 628 Yer Minas Tirith Valinor Ankara 7 Mart 2024 #3 Bende vallahi diş macunun üstünde isim yazacak herhalde diye düşündüm. Dedim herhalde Nutella'ya özendiler bunlarda yapacak sandım.
Bende vallahi diş macunun üstünde isim yazacak herhalde diye düşündüm. Dedim herhalde Nutella'ya özendiler bunlarda yapacak sandım.
NoobSolid26 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 24 Çözümler 14 Beğeniler 4.978 Yer Autopolis Oita 7 Mart 2024 #4 Artık Signal kullanmak için bir neden daha var.