ErdemK

Yetkin
Sistemimdeki ARGB kontrol etmek için OpenRGB yazılımını kullanıyorum fakat anakartımı algılamıyordu. O yazılımı kaldırıp yerine SignalRGB yazılımını kurdum. Yazılımdan istemediğim rgbleri disabled olarak ayarlıyorum fakat sistem yeniden başlatınca yine de yanmaya devam ediyor ARGB'ler. Muhtemelen ben bir yerde hata yapıyorumdur çünkü yazılım çok karmaşık geldi bana. MSI Center yazılımını kullanmak istemiyorum.

1777985588975.webp

Sistemimdeki ARGB kontrol etmek için OpenRGB yazılımını kullanıyorum fakat anakartımı algılamıyordu. O yazılımı kaldırıp yerine SignalRGB yazılımını kurdum. Yazılımdan istemediğim rgbleri disabled olarak ayarlıyorum fakat sistem yeniden başlatınca yine de yanmaya devam ediyor ARGB'ler. Muhtemelen ben bir yerde hata yapıyorumdur çünkü yazılım çok karmaşık geldi bana. MSI Center yazılımını kullanmak istemiyorum.

Eki Görüntüle 246520

Bende kullanamadım programı çok karışık hiç kullanıcı dostu değil. Ayrıca istediğim gibi ayarlayamadım oyunda FPS düşüklüğü falan yaptı takılmalar oldu. En sonunda sildim. Arka planda çalışıyordu anlamadım overlayinden mi kaynaklı nedir?

MSI Center kullanıyorum başka çözüm bulamadım. Open RGB de denedim görüyor arada tekrar bozuluyordu. Resetliyordu kendini falan.

Şu Windows dinamik aydınlatma desteği olsaydı harikaydı ya ASUS anakartta vardı eskisindeki AM4 de mis gibi hiç programsız Windows yapıyordu koskoca MSI bir destek vermemiş ya.

OpenRGB'yi yönetici olarak çalıştırmayı denemiş miydiniz? Yönetici olarak çalıştırınca bütün aygıtlar görünmüştü bende ve görev zamanlayıcısı ile RAM ışıklarını vs. otomatik olarak devre dışı bırakmasını sağlamıştım.