Kesin hobilerinizi yaparsınız, ya hobilerinizden de sıkılırsanız? Kitap okumak, dizi-film izlemek, kod yazmak. Benim hobiler bunlar. Başka hobilerimde var ancak onları gerçekleştirmek için durum elverişli değil. Hobilerinizden de sıkılırsanız ne yaparsınız?
Motor tamiri yapıyorum genelde onun dışında Full şarkı dinlerim bütün gün hiç sıkılmam. Onun dışında artık çoğu şey zevk vermiyor çok monoton bir hayat yaşıyorum.
İlk postada yorulmuyor o. En az 3 posta atması lazım yorulması için. 3 postadan sonra da sadece 5 dakika mola veriyor, ondan sonra devam ediyor dans etmeye.
İlk postada yorulmuyor o. En az 3 posta atması lazım yorulması için. 3 postadan sonra da sadece 5 dakika mola veriyor, ondan sonra devam ediyor dans etmeye.
Stable Diffusion. Tamamen ücretsiz bilgisayara kurarak çalıştırmaktan bahsediyorum online olanlardan uzak dur. Bir de NVIDIA kartın varsa senden kralı olmaz. Gerçi ben AMD ile yapıyorum uzun sürüyor ama yapıyor.
Stable Diffusion. Tamamen ücretsiz bilgisayara kurarak çalıştırmaktan bahsediyorum online olanlardan uzak dur. Bir de NVIDIA kartın varsa senden kralı olmaz. Gerçi ben AMD ile yapıyorum uzun sürüyor ama yapıyor.