Şu günlerde okuduğum mangalar bittiği için PC başındayken bile sıkılıyorum. Yani boş boş ekrana bakıyorum ve sıkıntıdan cinsel dürtülerim uyanıyor. Ayrıca telefondan BS oynarken 10 saat oynasam bile yüksek kupalı karakteri bir türlü yukarı çıkaramıyorum. E ne anlamı kaldı 10 saat oynamanın. Forumda da aşırı aktif değilim. Bir kol sipariş etmiştim ve o geldiğinde bir oyun var, onu günde biraz oynayıp onun dışında PC'ye ve telefona bakmamaya karar verdim. Ama büyük bir sıkıntım var. Sıkılınca ne yapmalıyım? Antalya sıcağında sıcak kafamı delmezse dışarıda dolaşabilirim ama nereye kadar. Bir boks kulübüne yazılmak istiyorum ama karate kursuna gittim ve hiç hoşuma gitmedi. Ondan dolayı biraz çekiniyorum. Bilgisayarcıda çalışmayı düşündüm ama babama iş geldiğinde onunla çalışmak zorundayım ayrıca haftanın 3 günü yaz kursuna gidiyorum. Öncelikle dersle alakalı bir şey söylemeyin. Ve kitap okumayı sevmem, novel al diyebilirsiniz ama sevdiğim türdeki novelleri eve getirirsen annem bu ne deyip el koyabilir. Berserk'in 3. cildine el koymuştu. Anakartın kokusu güzel diye tadı nasıldır diye bile düşündüm.