Pena Çalışkan Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 99 Beğeniler 41 24 Eylül 2025 #11 Islak mendil kullanıyorum
K Kaptan60 Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 147 Beğeniler 70 24 Eylül 2025 #12 agrofea dedi: 6 aydır denizdeydim her gün duş. Zaten Türk halkının özelliği fazla terlemez ve kokmaz. Japon'lar gibi. Ben güneşte kalsam bile terlemiyorum. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, gel o zaman yaz sıcağında tarlada çalış; bak o zaman nasılda terliyosun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2025
agrofea dedi: 6 aydır denizdeydim her gün duş. Zaten Türk halkının özelliği fazla terlemez ve kokmaz. Japon'lar gibi. Ben güneşte kalsam bile terlemiyorum. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, gel o zaman yaz sıcağında tarlada çalış; bak o zaman nasılda terliyosun.
except Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 676 24 Eylül 2025 #13 agrofea dedi: 6 aydır denizdeydim her gün duş. zaten Türk halkının özelliği fazla terlemez ve kokmaz. japonlar gibi. ben güneşte kalsam bile terlemiyorum. Genişletmek için tıkla... Türk halkının öyle bir özelliği yok. Hayatında hiç toplu taşıma kullanmadın sanırsam.
agrofea dedi: 6 aydır denizdeydim her gün duş. zaten Türk halkının özelliği fazla terlemez ve kokmaz. japonlar gibi. ben güneşte kalsam bile terlemiyorum. Genişletmek için tıkla... Türk halkının öyle bir özelliği yok. Hayatında hiç toplu taşıma kullanmadın sanırsam.
ReloadingData 4 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 739 Çözümler 15 Beğeniler 522 24 Eylül 2025 #14 Sürekli derinlemesine temizlik ve 10 bin bakımlar.
SunseTTime 5 Üstün Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.450 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.331 Yer Fethiye 24 Eylül 2025 #15 Sabah işe giderken ferahlamak için kafamı yıkarım, iş dönüşü de banyo. Yaz kış böyle bende. Banyo yapmadan evde bir yere asla oturmam, misafir gelince de komple çarşaflar yıkanır. Masumlar apartmanından halliceyiz.
Sabah işe giderken ferahlamak için kafamı yıkarım, iş dönüşü de banyo. Yaz kış böyle bende. Banyo yapmadan evde bir yere asla oturmam, misafir gelince de komple çarşaflar yıkanır. Masumlar apartmanından halliceyiz.