yapımcı ekip zamanında söylemişti
Spoiler riskinden dolayı oynamayı düşündüğüm oyunları takip etmem, remake hakkında tek bildiğim " Silent hill 2 remake geliyor. " idi.
Haliyle hiçbir açıklamayı da okumadım bilmiyorum, adamlar vuruş hissi olmayacak dedilerse yapacak bir şey yok.
Beklentim RE2 remake ayarında olmasıydı.
inanılmaz bir vuruş hissi beklemek sizin hatanız olmuş
Yani Dead Space 2008'in vuruş hissiyatını bu oyuna göre inanılmaz olduğunu düşünüyorsun, hemfikir olmak güzel :D
Şahsen sadık kalmak demek sanat tasarımıyla, atmosferiyle, diyaloglarla olur.
Vuruş hissiyatı çöp dediğimde ama 2001'deki oyuna sadık kalmak için dersen tezat oluyor. Ortada sadık kalınacak bir şey yok çünkü.

Spoiler riskinden dolayı oynamayı düşündüğüm oyunları takip etmem, remake hakkında tek bildiğim " Silent Hill 2 remake geliyor. " idi.
Haliyle hiçbir açıklamayı da okumadım bilmiyorum, adamlar vuruş hissi olmayacak dedilerse yapacak bir şey yok.

Yani Dead Space 2008'in vuruş hissiyatını bu oyuna göre inanılmaz olduğunu düşünüyorsun, hemfikir olmak güzel :D

Vuruş hissiyatı çöp dediğimde ama 2001'deki oyuna sadık kalmak için dersen tezat oluyor. Ortada sadık kalınacak bir şey yok çünkü.

Ben Dying Light 2 vuruş hissini mesela Silent Hill 2 Remake'ten daha çok beğeniyorum,fakat oyunun o konuda bir iddiası yok 2002'de de yoktu 2024'te de olmadı.
Dediğim gibi adamlar zaten açıkladı oyunun orijinaline sadık kalınacağını ve birkaç ikonik yerin değiştirileceğine ve başka hiçbir değişikliğin yapılmayacağına.
Yoksa öyle düşüneceksek onlarca yenilik eklenebilirdi oyuna fakat Silent Hill olayı budur zaten.

Spoiler riskinden dolayı oynamayı düşündüğüm oyunları takip etmem, remake hakkında tek bildiğim " Silent Hill 2 remake geliyor. " idi.

Şahsen sadık kalmak demek sanat tasarımıyla, atmosferiyle, diyaloglarla olur. Vuruş hissiyatı çöp dediğimde ama 2001'deki oyuna sadık kalmak için dersen tezat oluyor. Ortada sadık kalınacak bir şey yok çünkü.

Oyunun vuruş hissi 2002 de çıkan oyun ile neredeyse aynı bu oyun zamanında birçok çocuga kabus olmuştu gerek hikayesiyle gerek yaratıklarıyla.
Adamlar aynı oyunun Remake'ini yapacaklarını ve yine tekrar ediyorum sadece grafik ve birkaç ikonik yerin değişeceğini söylemişler bir nevi nostalji serisi yapacaklarını söylemişler, o yüzden vuruş hissi neden geliştirilmedi çok saçma bir yorum bu oyunun olayı bu zamanında oynadığımızda farklı bir havası hissi vardı aynı hissi yaşattı oyun olayda buydu zaten.

Spoiler riskinden dolayı oynamayı düşündüğüm oyunları takip etmem, remake hakkında tek bildiğim " Silent hill 2 remake geliyor. " idi.

Evet RE2 Remake ve genel olarak RE oyunları remake konusunda daha farklı bir yolda ilerlediler gelişme konusunda hem grafik anlamda geliştirmiş oldular hem oynayış fakat dediğim gibi Silent Hill 2 tarafında zamanında açıklaması yapıldı.

Son düzenleme: