Silkroad oynayan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ggbye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 133
  • Etiketler Etiketler
    var

ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
SRO arıyorum, birkaç ay oynamıştım. Düzgün bir server var mı? Uniq kesmek tek amacım. Kendi server'ımı açabilir miyim? Tek başıma sadece Uniq kesmem yeterli olur. 1 kişilik bol Uniq, Devil basıp GM gibi oyunu talan etmek istiyorum.

Evet iyi yaparsin o oyun cok zaman calan bir oyun. Kacak dosyalari kucuk bir arastirma yapip bilgisayarina kurabilirsin. Zamaninda Tiger Girl, Isyaturu'yu ne lureler yapardik. Isyaturu'yu. Karakoramin en solundan alip Taklamakan çölüne götürürken yolda Lord Yarkanı kesmistik. Sakladigimiz Isyaturuyu güzel bir fiyata satmıştık Uniq kesmeyi sevenler icin. Bunlari yaparken Lise zamanlarindaydim şimdi cok pismanım sabah uyanir uyanmaz akşama kadar bu oyuna emek harcardim aptal gibi. Bu oyunlar bence old işi elden ayaktan kesilmis disari cikamayan insanlar oynamalı bu tür oyunlari ve mutlaka 18+ yas olmalilar. Felaket zaman aliyor.

Hamachi server kurarsın youtube'da anlatımı vardır çok basit. Onun haricinde güncel ve uzun soluklu olarak Sailor Online var yıllardır aktif, şu an 130 cap'te. EU/CH

Sadece CH istersen Golden Online var o da geçen sene açılmıştı sanki 90 cap'e yükseldi en son.

Elitepvpers 'te SRO Advertising bölümünden sunucuları takip edebilirsin.

@ProfTech bu oyunları artık keyfi oynayan çok az. Çoğu kişi donate kasmak için oynuyor. Sailor Online 'da 1M = 2TL 4-5 dakikada 2M kasabilirsin veya 7/24 bota atsan aylık 1-2K getirisi olur hiç olmazsa. Golden 'de keza aynı şekilde 7/24 bota atsan ve günde 30dk ayırıp kervan çeksen aylık getirisi 2K altına inmez.

Şu an 5-10 tane thinclient PC + TR Proxy satın alıp 7/24 botluyor insanlar. Hiç emek sarf etmeden minimum 10K pasif gelirleri var sadece PC'yi açık bırakarak

Vallaha aklımi celdin simdi. Ayni PC'de 8 car acip ayni partide kasiliyordu kendilero bende main carı full SUN item yapip kervan falan ceker veya hunter olurdum. Her seyi yaptik bitti gitti. Bu dedigin serverler kacak serverler mi? Hangi siteden satariz peki?

Private serverlar bunlar normal kişiler tarafından açılıyor. Sitelerden satış yok fakat whatsapp grupları var oyun içi ticaretin döndüğü aşağıdaki şekil

Private serverlarda IP limit ve HWID limit mutlaka oluyor tek PCden birden fazla char açma işi biraz hikaye haliyle. Sanal makineleri de çok kolay yakalıyorlar o yüzden dandik laptop veya thin pclerden dizmek gerek. Bir de sağlam proxy ayarlamak gerek. Genelde IP Limit 2, HWID(PC) Limit 1’dir.

Benim kafada da var bu iş fakat ilerleyen dönemlerde düşünüyorum. Birkaç ay önce günde 4-5 saat vakit ayırdım serverlara, her açılan servera başlıyordum 2-2.5 ayda 30K civarı para kazandım o da tek PC ile. İnsanlar bu işlere laylaylom bakıyor biraz ama Knight, Metin2, Silkroad vs. hepsinde deli para dönüyor hala.

Dosya Ekleri

• IMG_2940.webp
    552,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…