Sürprizbozan Silo Sezon 2 güzel başladı

1111

Uzman
Makaleler
2

Konusu : Bir kıyamet sonrası kurgusu olan Silo, dünyanın artık insanlar için yaşanamaz hâle geldiği karanlık bir gelecekte geçiyor. Dünya üzerinde toplam nüfus 10.000 kişiye kadar düşerken insanlık hayatını yerin altındaki devasa bir Silo’da sürdürmeye çalışıyor.

Bilim kurgu dizisi Silo'yu ilk sezonunu beğenerek izlemiştim. Dizi bana biraz Frostpunk oyununu çağrıştırdı açıkçası. Şimdi de sezon 2 başladı ve sezon 1'e göre daha iyi gibi olacak sanki. İzleyecek olanlara şimdiden iyi seyirler.

Sezon 1 aşırı sıkıcı ve çok fazla giriş bölümü içeriyordu, yapımcılar nedense bütün olayları sezon 2'ye sıkıştırmaya karar kılmışlar gibi sezon 2'nin bomba gibi bir sezon olacağına eminim izlemeyen arkadaşlar sezon 1 sizi aşırı sıkacak ama dişinizi sıkarsanız dizinin devamı eminim çok iyi gelecektir.

2.sezonu izleyen arkadaşlar varsa yorumlarını almak istiyorum. Şahsen ben ilk 2 bölümden sonrasına katlanamadım diğer insanların yorumunu okuduğumda çoğu kişinin eleştirdiğini gördüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…