SilverStone FLP01 ve FLP02 satışta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topcu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 92

Topcu

Uzman
Merhaba. Aylar önce Teknobiyotik'te FLP01 satışa sunulmuştu ama FLP02 stoklara hiç gelmemişti. O dönem çok üzülmüştüm FLP02 gelmedi diye. Daha sonra FLP01'in de stokları tükenmişti.

Bugün baktım, FLP01 stoklara gelmiş. FLP02 için de ön sipariş alınıyor. Hemen sipariş verdim bir tane FLP02.

Bana sorarsanız ülkemizde alabileceğimiz en özgün kasa modellerinden biri. Çocukluğumda CD, DVD, disket vs. Gördüğüm için bu kasa bana çok çekici gelmişti. RGB zaten pek sevmiyorum. O yüzden günümüz için gerçekten eşi benzeri bulunmaz bir ürün bence.

Çok 2000 kasalarını andırıyor sırf eskilere gitmek için alınır diyeceğimde 16K nedir be arkadaş? Ne yalan söyleyeyim bana hiç çekici gelmedi 16K'ye değmez bence kişiden kişiye değişir.

Çok 2000 kasalarını andırıyor sırf eskilere gitmek için alınır diyeceğimde 16k nedir be arkadaş? Ne yalan söyleyeyim bana hiç çekici gelmedi 16k ya değmez bence kişiden kişiye değişir.
Yani cidden pahalı. 220 dolar normalde, ülkemize gelene kadar maalesef 220 dolarda kalmıyor fiyatı.

SilverStone'da da var kabahat. Nostaljik diye fiyatı şişirdi. Üretimi bu kadar maliyetli değildir.

SilverStone'da da var kabahat. Nostaljik diye fiyatı şişirdi. Üretimi bu kadar maliyetli değildir.
Teknobiyotik'te satılan diğer Silverstone kasalar da çok pahalı ve hiçbiri genel kullanıcıya hitap etmiyor. Keşke daha ulaşılabilir olsalar. Zaten çoğunluk uygun fiyatlı olsa da tercih etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…