SilverStone Seta H1 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3F3S
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 125
  • Etiketler Etiketler
    alınır mı

N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar merhaba, elimde şu anda Power Boost VK-P3305b kasa var ve bu kasa bana boyut olarak küçük ve fan yapısı olarak kötü gelmeye başladı. aklımda bu kasayı satıp üzerine biraz nakit ekleyerek bu linkteki kasayı almak istiyorum ama sizce bu kasa nasıldır? Türkiye'de pek kullanan görmedim. yurt dışında da saç inceliğinden biraz yorum kırılmış ama onun haricinde soğutma durumu olsun başarılı olduğunu belirtiyorlar.
Eğer bu kasa güzel değilse 2700TL'ye kadar bu boyutlarda kasa önerebilir misiniz?

Pek kullanan yok demeyelim de YouTube içeriklerinde veya sitelerdeki hazır kasalarda pek göremiyoruz diyelim. Bunun sebebi de basit, adamlar diğer markalar gibi herkese sponsor olmuyorlar. SilverStone kötü marka değildir, ürünleri de genellikle F/P açısından güzeldir. Kasayı deneyimlemedim ama incelediğim kadarıyla bu fiyata güzel bir kasa. Ben bu bütçede tercih edebilirdim.

Fanın önün de 3 fan olmaya alışan biri olduğum için bana biraz garip gelse de eğer YouTube'da incelemeleri varsa izleyip ona göre karar verebilirsiniz.

Evet haklısınız yoksa kalitesi güzel olan ne PSU'lar kasalar var.
Fanın önün de 3 fan olmaya alışan biri olduğum için bana biraz garip gelse de eğer YouTube'da incelemeleri varsa izleyip ona göre karar verebilirsiniz.
İncelemelerde sac kalitesine kötü diyorlar ama 200$ lık bir kasa olarak kötü diyorlar şu anda kasanın dolar fiyatı 80$ falan bu fiyata mükemmeldir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…