Simgot EA500LM kulaklık ile en iyi şekilde ses kasmak için hangi ayarlar yapılmalı?

Bugün kulaklığım elime ulaştı ancak FPS oyunlarının ses kasma tarafında belli eksiklikler fark ettim. Özellikle PUBG Steam oynuyorum. Hangi sesin nereden geldiği tam anlaşılmıyor. Kulaklıkla birlikte bir adet altın, bir adet siyah halkalı gümüş, bir adet de kırmızı halkalı gümüş uç çıktı. Şu an altın ucu kullanıyorum. Hangi ayarları yapmalıyım ve hangi uçları kullanmalıyım? Kulaklık şu an tamamen varsayılan (default) ayarlarında

Hocam squiglinkten auto eq ile kullanmayı deneyebilirsin. Önce ea500lm seçip ardından kiwi ears astral ya da xenns mangrid top pro bunlardan birini seçerek equalizer sekmesinden auto eq yaptıktan sonra o değerleri herhangi bir equalizer uygulamasına aktarabilirsin. Audio Amigo'nun squiglink sayfasında üç kulaklık da var.
Midleri ve tizleri biraz daha dengeli hale getirir. Pubg oynamadığım için ne kadar etkili olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…