Simgot EG280 nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nepenthee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 74
  • Etiketler Etiketler
    simgot
Bütçe
4.000-6.000 TL

nepenthee

Üyecik
IEM kulaklık bakıyorum, harici mikrofonla uğraşmak istemediğimden de kendiliğinden mikrofonlu bir model bulabilirsem benim için daha iyi olur. Kullanımım oyun, müzik karışık bir kullanım olacak. EG280 düşündüm, nasıldır? Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır, yoksa alıp geçeyim mi?

Kanka, senin IEM konularında çok mention attığını gördüm. Sen de yardımcı olabilirsen sevinirim. @Simon

Bu attığınıza da baktım şimdi aralarında 1k fiyat var neredeyse ve mikrofonu var mı bulamadım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz genel olarak ben pcde kullanıcam oyun oynarken pcde olmadığım vakit vs de tele takıp müzik dinlerim

ve eg280i nereden alabilirm wraithte tükenmiş sanırsam ve amazonda da fiyat farkını biraz fazla koymuşlar meyer güvenilir midir hiç alışveriş yapmadım wraithe kıyasla

1-2 ay önce EG280 aldım ve kullanıyorum. Eğer oyun oynarken de kullanacaksan rahatlıkla tercih edebilirsin. Kutudan DAC çıkması da büyük avantaj bence. Meyer alabilirsin güvenilir.

Mikrofon yok bunda. Mikrofon ihtiyacin varsa o zaman EG280 alabilirsin. Telefona takmak icin kutudan type-c ses karti da cikiyor.
ve eg280i nereden alabilirm wraithte tükenmiş sanırsam ve amazonda da fiyat farkını biraz fazla koymuşlar meyer güvenilir midir hiç alışveriş yapmadım wraithe kıyasla
Meyergaming'den alabilirsin. Guvenilir.

1-2 ay önce EG280 aldım ve kullanıyorum. Eğer oyun oynarken de kullanacaksan rahatlıkla tercih edebilirsin. Kutudan DAC çıkması da büyük avantaj bence. Meyer alabilirsin güvenilir.
Mikrofon yok bunda. Mikrofon ihtiyacin varsa o zaman EG280 alabilirsin. Telefona takmak icin kutudan type-c ses karti da cikiyor.

Meyergaming'den alabilirsin. Guvenilir.
çok teşekkür ederim ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…