• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Simgot EM6L kulaklık oyun, müzik ve film için yeterli mi?

Bütçe
0

Lathspell64

Çalışkan
Merhaba,

Bu benim forumdaki ilk konum. Üyeliğimi bu konuyu açabilmek için almış bulunmaktayım. Özellikle oyun oynamak, ama zaman zaman müzik dinlemek ve film izlemek gibi aktiviteler için uzun zamandır piyasayı araştırıyorum. Fakat bir karara varamadım.

Şu an için bulabildiğim ve herkes tarafından olumlu karşılanan tek ürün Simgot EM6L. Siz değerli forum üyelerinden ricam, özellikle bu kulaklığı kullanmış kişilerden tecrübelerini paylaşmaları ya da bu kulaklıktan daha iyi performans gösterdiğini düşündüğünüz ürünleri önermeleridir.

Verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hos geldin. Bütçe ne kadar ve Türkiye'den mi alacaksin?

Merhaba hoşbuldum bütçe sınırım yok şu an için eğer fiyatını hak eden bir ürün ise 20 30 bin bandına bile çıkmaya razıyım ama hassas olduğum bir konu fiyat performans ölçüsüdür paramı çarçur etmeyi seven birisi değilim hak etmeyen bir ürüne sırf marka payı diye para harcamayı sevmem Türkiye'de ikamet ediyorum gümrük sorunu yaşamayacaksam yurt dışından alım da yapabilirim problem değil benim için.

Su anda yurt disindan alinan IEM'ler gumrukte kaldi deniliyor. Normalde Shenzhenaudio adli sitede gumruk vergisi odemeden IEM siparisleri geciyordu. Su an ne olacak belli degil. Turkiye ici Simgot SuperMix4 veya EM6L alin bence. EM6L'den daha ustun SuperMix4. Geriye kalan modeller gereksiz pahali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…