simkartmarket.com güvenilir mi?

Orange Head

Uzman
Makaleler
1
Acilen yurt dışı hatta ihtiyacım var. Eskiden bu kartlar Trendyol gibi sitelerde bulunurdu hep almıştım. Ama piyasadan bomba gibi silindiler 2023'ten sonra.

Bu siteden alışveriş yapan kimse görmedim. Güvenilir olduğunu söyleyen forumlar gördüm ama fake gibi geldi. Var mı 1. elden deneyimleyen?

Ne bu, İngiltereden falan prepaid hatları kaçak mı getiriyorlar?

Giffgaff giriş yapıp esim alabilirsin en düşük paketten. Numaran olur, esim seçeersen anında aktif olur 3 ayda 1 yükleme yaparsan hattın kapanmaz.

Giffgaff giriş yapıp esim alabilirsin en düşük paketten. Numaran olur, esim seçeersen anında aktif olur 3 ayda 1 yükleme yaparsan hattın kapanmaz.

Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar artık. Eğer Giffgaff'ın sitesinden bahsediyorsan.

Telefonumda e-sim desteği yok ki.
O kötü bir eksi, elimde 2 tane gifgaff var, ama her ihtimale karşı tutuyorum. İşin kötüsü salı akşamı umreden döndüm webmasterler vs için r10 da satmak adına 10 20 tane neden almadım diye pişman oldum fiziki hat aklıma bile gelmedi. Farklı ürün getiriyorum sürekli bulgar üzerinden vs ama sim kart orda mantıklı değil.

Bana satsana bir tanesini

Güncelleme: O2 operatörüne ait SIM kartı satın aldım, 2 gün içerisinde elime ulaştı.

O2 SIM kartını nasıl aktif ettim?

Başta telefona takınca tanımadı, sonra telefonu kapatıp açınca düzeldi. O2 SIM kartını aktif etmek için 10 GBP kontör yüklemeniz gerekiyor. Ben de kendi sitesine girdim ancak hat Birleşik Krallık'a ait olduğu için Türkiye banka kartımı kabul etmedi.

Ben de alternatif çözüm buldum.

Adım 1: https://www.mobiletopup.co.uk/Sitesinden hattına 10 GBP yükleme yap.
Adım 2: Ödeme bitince size 16 haneli "prepayment code" verecek. Kaybettiyseniz mailinize gelmiştir.
Adım 3: Telefonunuzdan 4444 numarasını arayın, "1" tuşuna basın, ardından "2" tuşuna basın. Sizden 16 haneli kodu isteyecek ve 10 GBP kontörünüz yüklenmiş olacak.

Bunu yaptıktan sonra artık hattı istediğiniz gibi Türkiye'de kullanabilirsiniz. Discord, Instagram, hepsinden OTP kodu geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…