• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Simracing için sağa ve sola koymak için iki monitör önerisi

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ana monitörün sağına ve soluna koymak üzere iki monitör almak istiyorum. Güncel kullandığım monitör Dell G2422HS – 24", 165 Hz.

Ekstra monitör alırken nelere dikkat etmem gerektiği hakkında hiç fikrim yok açıkçası. Şu an aklımda belli bir bütçe de yok.

İyi güzel de sistem özellikleri ne? Şu an ki monitör çözünürlüğü ne? Mümkünse şu an ki monitörünüzden alın. Farklı monitörlerde renk, panel, çerçeve farkı oluyor kötü oluyor.

Mevcut monitör 15 bin TL olmuş 5 bin TL'den maalesef.

Ryzen 5 5500.
4060 Ti.
16 GB DDR4 RAM mevcut olarak. 1080p.

@Michael Scofield sizin monitörler hakkında bilginiz vardı sanırım.

@michaelscofield yanlış Scofield'ı etiketlemişim

Ultra wide almak da mantıklı olabilir. Arkadaşın dediği gibi farklı özelliklerden dolayı aynı kalitede göremeyince karışıklık yaşayabilirsiniz ya da meta Quest almakta bir seçenek.

Ultra wide almak da mantıklı olabilir. Arkadaşın dediği gibi farklı özelliklerden dolayı aynı kalitede göremeyince karışıklık yaşayabilirsiniz ya da meta Quest almakta bir seçenek.

Quest mantıklı olabilir aslında, Quest 2'de çok fazla sorun yaşadığım için satmıştım 3 alsam belki işimi görür.

İkisi de 24 mü 27 inç mi olacak? Ortalama bir bütçe var mı?

Dediğim gibi mevcut bir bütçe yok aklımda, fikir almak için bakıyorum daha çok. 24 yeterli olacaktır.

Baş dönmesi gibi problemler yoksa VR da Quest tercih edin başka oyunlarda oynarsınız.

4.000-5.000 TL'ye düzgün monitör kalmamış resmen.

Bence indirim bekleyin, çoğunun fiyatı uçmuş ya da stoğu bitmiş. R24e için de bu fiyat fazla, aceleniz yoksa almayın.

Baş dönmesi gibi problemler yoksa VR da Quest tercih edin başka oyunlarda oynarsınız.

1 2 sene Quest 2 kullandım, Motion sickness gibi bir durumum yok oynanacak oyunları oynadım zaten. Ama kalite problemi yaşıyordum çözemediğim için satmıştım.

Gerçekten öyle, 5000 bin TL'ye aldığım Dell monitörüm 15 bin TL olmuş. Şok geçirdim görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…