Sınavlara çalışıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heitaus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 366

Heitaus

Uzman
Yer
İzmir
Sınavlar başlayalı 1 hafta oldu. Çalışıyor musunuz, notlarınız nasıl? Kişisel olarak, bayağı sıkıcı bir dönem ve çalışmıyorum. Sınav dönemi gelince sanki duygularım yokmuşta full çalışması gereken bir mutfak robotu gibi hissediyorum kendimi, bunlarda hiç hoşuma gitmediğinden artık bu eğitim sisteminde hiçbir şeye hevesim kalmadı. Tatil dönemi birkaç plan var aklımda, yürürlüğe sokarsam belki heveslerim bir nebze geri gelebilir. Umarım gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
12. sınıf olduğum için sınavları takmıyorlar zaten. Cevapları veriyorlar ve kelebek sistemi de yok; kopya falan serbest. Her gün AYT çalışıyorum. Sayısal öğrencisiyim.

Nasıl ya? Öyle bir şey var mı gerçekten? Bizim okulda öyle bir durum yok.

Matematikte 46 almak benim hayalim, sizin düşüğünüzmüş
Bizim okul ildeki en iyi 3. lise olduğu için öğrencilerin neredeyse tümünün odağı YKS. Bizim sınıf sayısal olduğu için zaten sayısal harici tüm derslerin yazılı soruları veriliyor; sayısal derslerde sadece Fizik veriliyor ama diğerlerinde de zaten herkes yardımlaşarak yapıyor bir şekilde. Hatta hocalar okumuyor bile direkt 100 girip geçiyorlar.

Böyle bir şeyin olduğunu ilk defa duyuyorum. Belki LGS sınavından önce duysaydım, şu an bambaşka bir okulda okuyor olurdum. Sınavda başarılar hocam, inşallah hayaliniz de olan okulu tutturursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şeyin olduğunu ilk defa duyuyorum. Belki LGS sınavından önce duysaydım, şu an bambaşka bir okulda okuyor olurdum. Sınavda başarılar hocam, inşallah hayaliniz de olan okulu tutturursunuz.
Bu arada dediğim muamele sadece 12. sınıflara yapılıyor; diğer tüm sınıflara katı muamele var yani biz de senelerce çalıştık yazılılara. Bizim okul kıyafetine, telefona falan da fazla karışmıyorlar ama alt sınıflara epey baskı var.

12. sınıf olduğum için sınavları takmıyorlar zaten. Cevapları veriyorlar ve kelebek sistemi de yok; kopya falan serbest. Her gün AYT çalışıyorum. Sayısal öğrencisiyim.

Vay be, ben de yarınki sosyoloji sınavına çalışıyorum sağ olsun hocası soruları bile vermiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…