Ahmet Kerem Yücel Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 19 Beğeniler 19 Yer Bursa Dün 21:54 #1 Techno'ya yazdım konuya hiç cevap gelmedi. Reddit'e yazdım konu kaldırıldı. Buraya yazdım özel iletişim adresi vermek yasakmış konu onaylanmıyor. Dizi/Film/Sinema konuşacak arkadaş nereden bulurum?
Techno'ya yazdım konuya hiç cevap gelmedi. Reddit'e yazdım konu kaldırıldı. Buraya yazdım özel iletişim adresi vermek yasakmış konu onaylanmıyor. Dizi/Film/Sinema konuşacak arkadaş nereden bulurum?
Tremila Çalışkan Katılım 12 Nisan 2026 Mesajlar 12 Beğeniler 4 Dün 21:56 #2 Aslında böyle bir topluluk var ama böyle bir alan yok. Sanırım ilk açan birisi gerçekten müthiş bir iş yapacak.
Aslında böyle bir topluluk var ama böyle bir alan yok. Sanırım ilk açan birisi gerçekten müthiş bir iş yapacak.
Cipher10101 Becerikli Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 208 Çözümler 1 Beğeniler 110 Yer Antartika Dün 22:00 #3 Arkadaşım letterboxd diye bir site kullanıyordu.
KS KS Ahmet Kerem Yücel Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 19 Beğeniler 19 Yer Bursa Dün 22:01 #4 Cipher10101 dedi: Arkadaşım letterboxd diye bir site kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum zaten hocam ama oradan tanışmak zor gibi. DM kısmı bulunmuyor. Anca kişi profiline Instagram falan bırakırsa öyle.
Cipher10101 dedi: Arkadaşım letterboxd diye bir site kullanıyordu. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum zaten hocam ama oradan tanışmak zor gibi. DM kısmı bulunmuyor. Anca kişi profiline Instagram falan bırakırsa öyle.