Ara girince gelen reklamlardan bahsediyorum. Birinci maddede bahsettiğin şeyi biliyorum, çantanın içinde gizlice sokmak; fakat benim burada bahsetmek istediğim durum, neden buna ihtiyaç duyulsun? Direkt olarak normal şekilde içeriye yiyecek içecek sokmaya ya da oradaki ürünleri normal fiyatından satmaya başlasınlar. Esasında, aralarda çıkan reklamlar zaten arada çıkıyor, bu pek rahatsız etmez; ama yine de bu tür durumların eleştirilmesi gerekliliğini düşünüyorum. Sebebi ise, önceden YouTube'da bu kadar reklam yoktu. Ben önceden YouTube için bir reklam engelleyici kullanmazdım. Daha sonra bir paket çıkardılar, paralı ve "reklam yok" denildi; ücretsiz kullanan kullanıcılar içinse daha fazla reklam çıkmaya başladı ve ben de YouTube için reklam engelleyici kullanmaya başladım. Aynı durumun başka şeyler için de olması mümkün değil mi? Bence evet. Bunu sinemalar özelinde bahsetmiyorum, ben de bu sebeple bunu bu yüzden eleştiriyorum. Bir diğer konu ise, içeriye yemek girdirme gibi bir derdim yok aslında. Zaten dizi/filmi evde izliyorum ama sinemada izlemenin ayrı bir zevki var; fakat bu şartlarda sinemadan film izlemem.