Hocam bir de sistem sizce nasıl? FPS oyunlarının manyağı değilim ama görece oynuyorum ara sıra. Ki tek beğendiğim şey onbellek oluyor ve AMD tarafına ilk defa geçeceğim. 4 senedir NVIDIA kullandım, bayağı incelemelere baktım. Açıkçası problem olmadığını söylüyor çoğu kişi ve bu 9000 serisinin çok farklı bir seri olduğunu söylüyorlar. Peki hocam 9700X'i
https://www.sinerji.gen.tr/ocypus-i...l-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-56835
Böyle kule tipi soğutucusuyla soğutmak mümkün mü? Normal derecelerde olsa yeterli, başka PSU seçeneği 2 adet maalesef?
Eki Görüntüle 261719
Hocam OCYPUS tercih etmek istemiyorum çünkü hayatımda ilk defa duyuyorum. İyi bir marka mı acaba? Özellikle PSU çok önemli, RX 9070 XT için de ondan soruyorum. Bir de üstte belirttiğim kule tipi ile R7 9700X soğutma şansımız var mı? İşlemci konusunda R7 9700X alacağım, yüksek ihtimal ama arada 3K var, emin olmadım. R7 9700X mi, R7 7800X3D mi?
Tamamdır hocam, bir de bu R7 7800X3D işlemciyi bu gösterdiğim ile soğutmak mümkün mü, illa sıvı mı almak lazım?