Sinerji Bilgisayar vakası çözüldü!

2 sene önce bana da aynı muameleyi yapmışlardı. Bu firma ne olursa olsun tercih edilmemeli. Sırf Sinerji'de şu kadar daha ucuz diye gidip oradan almayın. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz.

Diğer videolarını izlemiştim ve şirket yöneticisinin tavırları falan adamı deli ediyor harbi. Neymiş siz video çekmişsiniz beni bulsanız o zaman daha farklı olabilirdi. Şimdi bir şey derim de ban yemiyeyim akşam akşam.

Aynen kankam adam sana gelse direkt sorunu çözerdiniz aynen.

Her ne kadar dikkat edeceğiz dense bile zaten tavırlar falan hiç inandırıcı gelmiyor. Ben olsam 1 tane bir şey almam oradan artık.
Hak hukuk dinleyen yok ama video çekildiği zaman hemen iş başına geçmek var.

Son düzenleme:
Adamın sorunu çözüldü diye gidipte buradan herhangi bir şey satın almayın. Bu adamın 2. videosundaki sinerji'nin attığı maile bakın, zaten tam olarak o mailden sonra olay bitiyor. Sinerji bu adama ev verse üzerine 4090 verse bile gözümü boyayamaz. Sosyal medyadan yüksek tepki gelmesi sonucu daha iyi bir kart vermeyi teklif etmişler yoksa bu adam madur olarak kalacaktı.

Fark etmez, en başından kanuna uyup ellerinde karşılığı yoksa mislini verip bu işi zorunda oldukları şekilde halledeceklerdi, 5-10 bin TL kaybetmiş gibi görünüp karşılığında bir müşteri ve onun sayesinde potansiyel başka müşteriler kazanacaklardı. Distribütör olayı da umurumda değil, inanmadım ama doğruysa bile bu müşterinin sorunu değil. Bunu distribütörle halletmek onların görevi. Böyle yaptılar da ne oldu? Beyaz duvarın önünde müşterinin mağduriyetini giderdik diye boyun bükerek videoya çektirirsiniz işte. Rezillik. Şu anda kullandığım sistemdeki bazı parçaları oradan almıştım, aklımda olacak bu yaptıkları ayıp bundan sonraki alışverişlerimde.

Son düzenleme:
Sesini duyurmakla uğraşmayan birine denk gelseler ezip geçecekler. Bariz belli. Olay büyüdüğü için "Bakın biz cici firmayız. Sorunu ne kadar güzelce çözdük." imajı vermeye çalışıyorlar. Utanmadan mağaza müdürüne videolu açıklama yaptırmışlar. İş işten geçtikten sonra ne yarar. Konuşmalar ortada. Video yayınlanmasından çekinceleri yok lafta. Ama bir tarafları tutuşunca sorunu halledip, videolu açıklama yapmasını biliyorlar. :)

Bundan sonra ufak çaplı şeyler alırım Sinerji'den. O da çok uygun olursa. Büyük paraları riske atmam. Beş para etmezler. İtopya'da aynı. Onlar da insanı mağdur etmesini çok sever.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt