Sinerji Bilgisayar vakası çözüldü!
Arkadasin sorunuz cozulmus. Kendi kartini almakla kalmamis, sorun yasayan baska insanlar icin de ugrasmis.

Bu konuda gördüm de Sinerji Bilgisayar vakası nedir? Merak ettim. Sorun nedir?
Başka mağdurlar da varmış, bahsettiğiniz kişinin problemi etkileşim sebebi ile çözülmüş olmalı.Anlıyorum, teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla firma hatalı davranmış. Böyle bir konu görünce de konusunu açıp sormak istedim. Olayın ne olduğunu merak ettim.
Eskiden THH de firmaların işine geliyordu çünkü süreç tamamlanana kadar enflasyon nedeniyle yaptıkları geri ödeme yeni ürün fiyatı kadar olmuyordu. Sanırım son zamanlarda bununla ilgili emsal bir karar çıkmış, tüketiciyi enflasyona karşı yeni korumaya başladılar. Yoksa alırken 10 bin TL verdiğinin ürünün bu süreç sonundaki fiyatı 20 bin TL olmuşken sana fatura bedelini ödemeleri hiçbir adalet sağlamıyordu.Başka mağdurların olup olmadığını bilmiyorum da bu konuyu görünce merak ettim. Eğer başka mağdurlar varsa da en kısa sürede tüketici hakem heyetine başvurmalılar, başka yolu yok gibi gözüküyor.
Başka mağdurların olup olmadığını bilmiyorum da bu konuyu görünce merak ettim. Eğer başka mağdurlar varsa da en kısa sürede tüketici hakem heyetine başvurmalılar, başka yolu yok gibi gözüküyor.