Merhaba, bu akşam bir aksilik çıkmazsa Sinerji'den ACTK V1 OEM paketi sipariş edeceğim. Bugün Teknosa, Vatan, MediaMarkt gibi mağazaları da ziyaret ettim ve benzer sistemlerin 120.000-110.000 TL bandında satıldığını ama parçaların Monster vb. olduğunu gördüm. Bu akşam gaming gecesini de değerlendireceğim ama Sinerji'den sistem alanlar Sinerji'yi önerir mi, güvenilir mi? Garanti süreçleri vb. bana bilgi verir misiniz?
Sinerji güvenilir bir site. Garanti kısmı için kimse net konuşamaz, insan faktörlü aksilik her alışveriş sitesinde yaşanabilir. Genel olarak, koşullar uyuyorsa garanti ve servis kısmında problem yok. Üzerindeki anakartı Gigabyte B850 ya da X870 ile özelleştirip alabilirsiniz. B840 modelinde PBO için manuel ayarlar yok, biraz kısıtlı.
Sinerji güvenilir bir site. Garanti kısmı için kimse net konuşamaz, insan faktörlü aksilik her alışveriş sitesinde yaşanabilir. Genel olarak, koşullar uyuyorsa garanti ve servis kısmında problem yok. Üzerindeki anakartı Gigabyte B850 ya da X870 ile özelleştirip alabilirsiniz. B840 modelinde PBO için manuel ayarlar yok, biraz kısıtlı.
Hocam tekrardan selamlar, ben sistemi şimdi satın aldım, özelleştirme yapmadan. Monitör de İncehesap Gaming gecesinden MSI MAG 275QF E20 modelini 8.200 TL'ye aldım. Sizce iyi mi?