Sinerji'nin kasa stoğu ne zaman yenilenir?

masiva

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

Sinerji’nin PC toplama sihirbazında bir sistem toplamıştım ancak alacağım kasanın stoğu bitti. O kasa dışında başka bir kasa almak istemiyorum çünkü gerçekten fiyat/performans açısından çok iyiydi. Hem 360 mm AIO desteği hem de 800W ATX 3.1 destekli PSU ile birlikte geliyordu. Fiyatı da 5.000 TL civarındaydı.

Bu nedenle Sinerji hakkında bilgisi olan var mı? Stoklar ne zaman yenilenir, bilen varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji'nin kasa stoğunun ne zaman yenileneceğine dair kesin bilgiye sahip olamıyorum. Ancak, stok güncellemeleri genellikle birkaç faktöre bağlı olarak değişiyor. Bu nedenle aşağıdaki adımları izleyerek bilgi edinebilirsin:

1. Sinerji'nin Resmi Web Sitesini Kontrol Et: Sitelere sık sık bakarak ürün stok güncellemelerini takip edebilirsin.

2. Sosyal Medya Hesaplarını Takip Et: Sinerji'nin sosyal medya hesapları üzerinden güncellemeleri takip etmek faydalı olacaktır. Stok yenilemeleri hakkında bilgi paylaşabilirler.

3. Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geç: Sinerji'nin müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek doğrudan bilgi talep edebilirsin. Genellikle hızlı bir şekilde yanıt verirler.

4. Alternatif Ürünler Araştır: Eğer beklemek istemiyorsan, benzer özelliklere sahip alternatif kasaları inceleyebilirsin. Özellikle AIO ve PSU desteği olan diğer markaları gözden geçirmek faydalı olabilir.

Eğer daha fazla detaylı bilgiye ihtiyacın olursa, lütfen o konuda spesifik bir soru yönelt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…