Merhaba, RAM'im Single Channel olduğu için Valorant'ta stuttering sorununu yaşıyorum, malum RAM fiyatları da yükseldi, şu 2-3 ay beni götürecek bir çözüm var mı acaba? 2-3 ay sonra 32 GB bir RAM daha alıp Dual Channel yapmayı planlıyorum.

Tek RAM olduğundan dolayı stuttering problemi olduğunun kanısına nereden vardınız?
Elbette stuttering'in başka sebepleri de olabilir ancak konu sahibi zaten sisteminin Single Channel olduğunu belirtmiş. Rekabetçi oyunda yaşanan takılmaların en olağan şüphelisi ve zayıf halkası bant genişliği yetersizliğidir. Konu sahibi de muhtemelen forumda veya test videolarında bu farkı görüp teşhisini koymuş.

Tek RAM olduğundan dolayı stuttering problemi olduğunun kanısına nereden vardınız?

Aynı sorunu aynı işlemciye ve anakarta sahip bir yaşayan kişiyle karşılaştım. Ondada Single channel 16 GB RAM var mış ve bende olduğu gibi kasma hissi yaşıyormuş. Artık yazılımsal bir şey olmadığından emin olduğum için bu kanıya vardım.

Aynı sorunu aynı işlemciye ve anakarta sahip bir yaşayan kişiyle karşılaştım. Ondada Single channel 16 GB RAM var mış ve bende olduğu gibi kasma hissi yaşıyormuş. Artık yazılımsal bir şey olmadığından emin olduğum için bu kanıya vardım.
İmzamda ki sistemde de aynı problemi yaşıyorum. Valorant kadar çöp oyun yok. Ama ne yapacaksın benim de tek oynadığım oyun bu.