Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.097 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 13 Ocak 2026 #11 YASEDEM dedi: Bana bir şey imzalatacaklardı bu nedir dediğimde imzala dediler. Bende "ben imza atamam" dedim sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
YASEDEM dedi: Bana bir şey imzalatacaklardı bu nedir dediğimde imzala dediler. Bende "ben imza atamam" dedim sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
1 1449 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Beğeniler 1.149 13 Ocak 2026 #12 Hocam ben geçen seneki sınıfımda ırkçılığa maruz kalıyordum. Sınıftaki tek Türk bendim.
KS KS YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 760 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 13 Ocak 2026 #13 1449 dedi: Hocam ben geçen seneki sınıfımda ırkçılığa maruz kalıyordum. Sınıftaki tek Türk bendim. Genişletmek için tıkla... Yüzme kursunda aynısını yaşadım
1449 dedi: Hocam ben geçen seneki sınıfımda ırkçılığa maruz kalıyordum. Sınıftaki tek Türk bendim. Genişletmek için tıkla... Yüzme kursunda aynısını yaşadım
BIG C4LL Uzman Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 219 Çözümler 2 Beğeniler 58 Yer Ankara 17 Ocak 2026 #14 YASEDEM dedi: Bakalım yarın ne olacak? @Th3RealKayseriLee, @BIG C4LL, @talongod, sonuçlandı. Sınıfta 2 kişi beni savundu. 5 kişiye uzaklaştırma verdiler, kalanları uyarı aldı; fakat büyük ihtimalle kekolar uzaklaştırma cezaları bitince kesici alet getirip beni yaralayabilirler okul değiştirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Haklı ciktıgina sevindim doğru düşünmüssün okul değiştirmek en mantıklısı. Eğer imkanın varsa biraz uzak bir okula git çünkü tanıdıkları vs. olabilir.
YASEDEM dedi: Bakalım yarın ne olacak? @Th3RealKayseriLee, @BIG C4LL, @talongod, sonuçlandı. Sınıfta 2 kişi beni savundu. 5 kişiye uzaklaştırma verdiler, kalanları uyarı aldı; fakat büyük ihtimalle kekolar uzaklaştırma cezaları bitince kesici alet getirip beni yaralayabilirler okul değiştirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Haklı ciktıgina sevindim doğru düşünmüssün okul değiştirmek en mantıklısı. Eğer imkanın varsa biraz uzak bir okula git çünkü tanıdıkları vs. olabilir.
anilx Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Beğeniler 173 18 Ocak 2026 #15 Eğer okulun biraz kaliteliyse fen lisesi gibi ya da hafiften sosyate, sende çok açık vermediysen pek problem olmaz, fakat okulun meslek lisesi gibi ya da kötü bir anadoluysa müdür seni döver hiçbir şey de yapamazsın.
Eğer okulun biraz kaliteliyse fen lisesi gibi ya da hafiften sosyate, sende çok açık vermediysen pek problem olmaz, fakat okulun meslek lisesi gibi ya da kötü bir anadoluysa müdür seni döver hiçbir şey de yapamazsın.